Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Ange standardkonto i iOS-appen

Om du använder Google Voice med mer än ett konto på din iPhone eller iPad måste du ange det konto som ska användas för samtal som initierats utanför appen. För samtal som rings utanför Voice, till exempel samtal som rings via Siri eller Kontakter-appen, måste det anges vilket konto som ska användas.

Om du inte anger ett standardkonto får du ett meddelande om att välja konto första gången du försöker ringa utanför Voice. När du har valt standardkontot måste du initiera samtalet igen. Detta konto blir standard och meddelandet visas inte igen.

Ange standardkonto för samtal utanför appen

Den här funktionen är enbart tillgänglig om du har fler än ett Google Voice-konto.

1. Logga in på det Google-konto du vill ange som standardkonto.
  2. Öppna Google Voice-appen på en iPhone eller iPad.
  3. Tryck på menyn följt av Inställningar uppe till vänster.
  4. Under Samtal aktiverar du Standardkonto för samtal som rings utanför appen.

Det konto som du är inloggad på är nu standardkontot. Siri använder standardkontot för att starta ett samtal.

Byt standardkonto för samtal utanför appen

1. Logga in på det Google-konto du vill ange som nytt standardkonto.
  2. Öppna Google Voice-appen på en iPhone eller iPad.
  3. Tryck på menyn följt av Inställningar uppe till vänster.
  4. Under Samtal aktiverar du Standardkonto för samtal som rings utanför appen.

Kontot som tidigare angetts som standard har alternativet Standardkonto för samtal som rings utanför appen avstängt.