Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Een standaardaccount instellen in de iOS-app

Als je Google Voice met meer dan één account gebruikt op je iPhone of iPad, moet je instellen welk account je wilt gebruiken voor gesprekken die worden gestart buiten de app. Gesprekken buiten Voice, bijvoorbeeld via Siri of de app Contacten, moet weten welk account moet worden gebruikt.

Als je geen standaardaccount instelt, krijg je de eerste keer dat je probeert te bellen buiten Voice een bericht om het account te kiezen. Je kunt opnieuw proberen te bellen zodra je een standaardaccount hebt geselecteerd. Dit account wordt voortaan standaard gebruikt en het bericht wordt niet meer weergegeven.

Standaardaccount voor gesprekken buiten de app instellen

Deze functie is alleen beschikbaar als je meer dan één Google Voice-account hebt.

1. Log in op het Google-account dat je als standaardaccount wilt instellen.
  2. Open de Voice-app op je iPhone of iPad.
  3. Tik linksboven op Menu and then Instellingen.
  4. Schakel bij Gesprekken de optie Standaardaccount voor gesprekken die buiten de app worden geplaatst in.

Het account waarop je bent aangemeld, is nu het standaardaccount. Siri gebruikt het standaardaccount om te bellen.

Standaardaccount voor gesprekken buiten de app wijzigen

1. Log in op het Google-account dat je als nieuw standaardaccount wilt instellen.
  2. Open de Voice-app op je iPhone of iPad.
  3. Tik linksboven op Menu and then Instellingen.
  4. Schakel bij Gesprekken de optie Standaardaccount voor gesprekken die buiten de app worden geplaatst in.

Standaardaccount voor gesprekken die buiten de app worden geplaatst is nu uitgeschakeld voor het account dat eerder als standaard was ingesteld.