Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Angiv standardkonto i iOS-appen

Hvis du bruger Google Voice med mere end én konto på din iPhone eller iPad, skal du angive den konto, du vil bruge til opkald, der er startet uden for appen. Opkald. der foretages uden for Voice, som f.eks. opkald foretaget via Siri eller appen Kontakter, skal vide, hvilken konto de skal bruge.

Hvis du ikke angiver en standardkonto, får du en besked om at vælge kontoen, første gang du prøver at foretage et opkald uden for Voice. Når du har valgt standardkontoen, er du nødt til at starte opkaldet igen. Denne konto bliver standardkontoen, og du ser ikke beskeden igen.

Angiv standardkonto for opkald uden for appen

Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du har mere end én Google Voice-konto.

1. Log ind på den Google-konto, du vil angive som standardkonto.
  2. Åbn appen Voice på din iPhone eller iPad.
  3. Tryk på menuen øverst i venstre hjørne og derefter Indstillinger.
  4. Aktivér Standardkonto til opkald, der foretages uden for appen under opkald.

Kontoen, du er logget ind på, er nu standardkontoen. Siri bruger standardkontoen til at foretage et opkald.

Skift standardkonto for opkald uden for appen

1. Log ind på den Google-konto, du vil angive som den nye standardkonto.
  2. Åbn appen Voice på din iPhone eller iPad.
  3. Tryk på menuen øverst i venstre hjørne og derefter Indstillinger.
  4. Aktivér Standardkonto til opkald, der foretages uden for appen under opkald.

Standardkonto til opkald, der foretages uden for appen er nu deaktiveret for den konto, der tidligere blev angivet som standardkonto.