Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Yderligere servicevilkår

Tak, fordi du bruger Google Voice. Når du bruger Google Voice ("Tjenesten"), accepterer du at være underlagt Google servicevilkår, politikken for acceptabel brug af Google Voice, Googles privatlivspolitik samt disse yderligere vilkår og betingelser (samlet kaldet "Servicevilkår"). Det er vigtigt, at du læser alle disse dokumenter, da de tilsammen udgør en juridisk aftale mellem dig og Google vedrørende din brug af Tjenesten.

Vis nummer

Har du et Google Voice-nummer, vises det på modtagerens Vis nummer. Hvis du ikke har konfigureret et Google Voice-nummer, får den person, du ringer til, vist et generisk nummer eller ordet "ukendt".

Nødopkald

Du forstår og accepterer, at Google Voice er et forbedret program til opkaldsadministration, og at Google Voice ikke kan bruges til at foretage eller modtage nødopkald. Hvis du ikke har konfigureret et Google Voice-nummer, men bruger Google Voice til at ringe til en alarmcentral, får alarmcentralen desuden vist et generisk nummer eller ordet "ukendt" og kan muligvis ikke ringe tilbage til dig.

Googles ejendomsrettigheder

Google forbeholder sig ret til efter eget skøn ikke at levere opkald eller forbindelser til telefonnumre. Utilgængelige numre kan omfatte, men er ikke begrænset til, bestemte geografiske placeringer, numre til særtjenester, tjenester til satellittelefoni samt andre tjenester til viderestilling af opkald.

Optagelse af samtaler

Google Voice leverer en funktion, der gør dig i stand til at optage dine individuelle telefonsamtaler. Lovene vedrørende underretnings- og oplysningskravene for sådanne optagne samtaler varierer fra land til land. Du er ansvarlig for at overholde lokale love i den relevante jurisdiktion, når du benytter denne funktion.

Betaling af regning

Du kan alt efter den Google Voice-tjeneste, du tilmelder dig, være forpligtet til at betale gebyrer i forbindelse med Tjenesterne, som fremsat af Google. Der kan være yderligere gebyrer, hvis du anmoder om en ændring i en af Tjenesterne. Der kan alt efter niveauet af Tjenester, du vælger, pålægges gebyrer for opkald til eller fra bestemte placeringer, herunder og uden begrænsning mønttelefoner samt områder inden for udvidede opkaldszoner. Der kan også pålægges gebyrer for eventuelle specielle eller forbedrede tjenester, du måtte bruge.

Du kan købe forudbetalt taletid, som kan bruges til Google Voice-tjenester. Google er ikke forpligtet til at tilbyde refusioner eller godtgørelser for købsprisen af sådanne forudbetalinger. Brugen af minutter faktureres på minutbasis. Forudbetalt taletid faktureres på købstidspunktet.

Medmindre det er forbudt ved lov, udløber al udgående taletid, som du har købt, 6 måneder fra den seneste brugsdato, og den må ikke overføres.

Taletid kan bruges til opkald, der foretages via Tjenesten.

Generelt

De opkald, der foretages og modtages fra telefonnumre i USA og andre lande/områder, routes via og leveres af forskellige regulerede og licenserede partnere.

Google Voice-tjenesten er leveret af Google Voice, Inc., som er et datterselskab af Google LLC.