Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Aanvullende Servicevoorwaarden

Bedankt dat je Google Voice gebruikt. Door Google Voice (de Service) te gebruiken, ga je ermee akkoord je te houden aan de Servicevoorwaarden van Google, het Beleid ten aanzien van acceptabel gebruik van Google Voice, het Privacybeleid van Google en deze aanvullende Algemene Voorwaarden (gezamenlijk de Servicevoorwaarden). Het is van belang dat je deze documenten doorleest, want ze vormen een juridische overeenkomst tussen jou en Google met betrekking tot je gebruik van de Service.

Beller-ID

Als je een Google Voice-nummer hebt, krijgt de ontvanger dit te zien als je beller-ID. Als je geen Google Voice-nummer hebt ingesteld, krijgt de persoon die je belt, een algemeen nummer of het woord 'onbekend' te zien.

Noodoproepen

Je begrijpt en gaat ermee akkoord dat Google Voice een app voor geavanceerd gespreksbeheer is en dat Google Voice niet in staat is om noodoproepen aan hulpdiensten te doen of te ontvangen. Als je geen Google Voice-nummer hebt ingesteld maar Google Voice gebruikt om een alarmcentrale te bellen, krijgt de alarmcentrale een algemeen nummer of het woord 'onbekend' te zien als je beller-ID en kun je misschien niet worden teruggebeld.

Eigendomsrechten van Google

Google heeft het recht gesprekken naar of verbindingen met enig telefoonnummer naar eigen goeddunken onmogelijk te maken. Dit heeft betrekking op, maar is niet beperkt tot, bepaalde geografische locaties, speciale servicenummers, satelliettelefoonservices en andere doorschakelservices voor gesprekken.

Gesprekken opnemen

Google Voice biedt een functie waarmee je afzonderlijke telefoongesprekken kunt opnemen. De wetgeving met betrekking tot het aankondigen en melden van dergelijke opnamen verschilt per land. Als je deze functie gebruikt, ben je verantwoordelijk voor de toepassing van de lokale wetgeving in het betreffende rechtsgebied.

Facturen betalen

Afhankelijk van de Google Voice-service waarbij je je aanmeldt, worden voor de Services misschien kosten in rekening gebracht, zoals door Google wordt vermeld. Extra kosten zijn mogelijk van toepassing als je verzoekt om wijziging van Services. Afhankelijk van het niveau van de door jou geselecteerde Services, worden mogelijk kosten in rekening gebracht voor gesprekken naar of van bepaalde locaties, inclusief en zonder beperking munttoestellen en gebieden binnen uitgebreide telefoonzones. Ook voor speciale of uitgebreide services die je gebruikt, worden mogelijk kosten in rekening gebracht.

Gebruikers kunnen een prepaid beltegoed aanschaffen voor gebruik met Google Voice-services. Google is op geen enkele wijze verplicht tot terugbetaling van het aankoopbedrag van dergelijk beltegoed. Het gebruik van beltegoed wordt gefactureerd in stappen van 1 minuut. Prepaid beltegoed wordt gefactureerd op het moment van aankoop.

Behalve waar dat wettelijk verboden is, vervalt gekocht beltegoed voor uitgaande gesprekken 6 maanden na de laatste gebruiksdatum. Dergelijk beltegoed is niet overdraagbaar.

Beltegoed kan worden gebruikt voor gesprekken die worden geplaatst via de Service.

Algemeen

Gesprekken naar en van telefoonnummers in de Verenigde Staten en andere landen/regio's worden geleid via en geleverd door verschillende gereguleerde en gelicentieerde partners.

De Google Voice-service wordt geleverd door Google Voice, Inc., een dochtermaatschappij van Google LLC.