Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Policy för tillåten användning av Voice

Våra policyer är viktiga för att skapa en positiv upplevelse för våra användare. Följ de här policyerna när du använder Google Voice. När vi identifierar ett potentiellt brott mot policyerna kan vi granska och vidta åtgärder, däribland att begränsa eller avsluta en användares åtkomst till Google Voice.

Skräppost och kommersiell användning

Skicka inte och underlätta inte överföring av skräppost, stora mängder kommersiella meddelanden eller automatiska meddelanden. Sådan aktivitet inkluderar, men är inte begränsad till

• att skicka kommersiella meddelanden eller reklammeddelanden till ett stort antal användare eller skicka massmeddelanden
  • skicka meddelanden via en automatisk process som ett skript
  • skicka oönskade meddelanden eller värvningsmeddelanden
  • ringa samtal som bryter mot lagar som förbjuder oönskade reklamsamtal
  • datautvinning från webbplatser (inklusive Google) för att hitta telefonnummer
  • sälja, byta eller distribuera telefonnummer till tredje part utan denna parts godkännande av sådant offentliggörande
  • förhöja samtalstrafik (som ”traffic pumping” och "international revenue share fraud").

Trakasserier och mobbning

Använd inte Google Voice-tjänsten för att hota, mobba eller trakassera.

Våld

Distribuera inte skildringar av överdrivet våld.

Barnsäkerhet

Sprid inte innehåll som kan vara skadligt för minderåriga. Sprid inte innehåll som utnyttjar barn, t.ex. barnpornografiska bilder (inklusive tecknade barnpornografiska bilder) eller innehåll som framställer barn på ett sexuellt sätt.

Identitetsstöld

Utge sig för att vara en annan person (via användning av telefonnummer eller annat) eller på annat sätt felaktigt uppge vem du eller källan till ett telefonsamtal är.

Immateriella rättigheter

Du får inte göra intrång i andras immateriella äganderätt (inklusive patent, varumärken, affärshemligheter, upphovsrätt och andra äganderättigheter), och inte heller uppmana till eller uppmuntra intrång i immateriella rättigheter.

Integritet

Distribuera inte andras personuppgifter och konfidentiella information, till exempel kreditkortsnummer, konfidentiella nationella personnummer eller kontolösenord, utan tillåtelse.

Olagliga aktiviteter

Använd inte Google Voice till olagliga aktiviteter eller för att uppmana till olagliga handlingar.

Skadliga produkter

Överför inte virus, skadlig programvara eller någon annan skadlig eller destruktiv kod. Använd inte Google Voice på ett sätt som skadar eller stör nätverk, servrar eller annan infrastruktur hos Google eller någon annan.

Systemstörning och otillåten användning

Använd inte tjänsten Google Voice på otillåtet sätt och stör inte andra som använder Google Voice. Till exempel:

• Använd inte Google Voice för att tillämpa datautvinning för kännedom om andras telefonnummer eller annan information.
  • Automatisera inte vårt system för att ringa telefonsamtal eller skicka meddelanden automatiskt.
  • Vidarebefordra inte telefonnummer som inte är dina egna eller som du inte kontrollerar.
  • Skapa inte konton för flera användare och skapa inte användarkonton med automatiska metoder eller under falska förespeglingar.
  • Det är förbjudet att sälja, handla med, sälja vidare eller på annat sätt utnyttja ett Google Voice-konto eller Google Voice-tjänsten för ej godkänt kommersiellt syfte eller överlåta det/den
  • Du får inte ändra, anpassa, översätta eller dekonstruera någon del av Google Voice-tjänsten.
  • Ta bort meddelanden som rör upphovsrätt, varumärke eller annan äganderätt som finns i eller på Google Voice-tjänsten
  • Formatera om eller rama in en del av webbsidorna som är en del av Google Voice-tjänsten.

Inaktivt konto

Google kan återta ditt Google Voice-nummer (om du har ett) om du inte verkar använda tjänsten på avsett sätt, till exempel om du inte har ringat samtal eller skickat sms under en period på tre månader. Vi rekommenderar att du kontrollerar e-posten efter meddelanden om sådant återtag på grund av inaktivitet på kontot.

Andra policyer