Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Beleid voor acceptabel gebruik van Voice

Ons beleid speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van een positieve gebruikerservaring. Houd je aan dit beleid wanneer je Google Voice gebruikt. Wanneer we een mogelijke inbreuk op het beleid constateren, kunnen we deze onderzoeken en actie ondernemen. We kunnen bijvoorbeeld je toegang tot Google Voice beperken of intrekken.

Spam en commercieel gebruik

Het is niet toegestaan spam, grote hoeveelheden reclameberichten of geautomatiseerde berichten te sturen of de overdracht hiervan mogelijk te maken. Dergelijke activiteiten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

• Reclame- of promotieberichten sturen naar een groot aantal gebruikers of bulksgewijs berichten sturen.
  • Berichten sturen via een geautomatiseerd proces, zoals een script.
  • Ongewenste of massale verzoeken sturen.
  • Oproepen plaatsen in strijd met wet- of regelgeving die ongevraagde telemarketing verbiedt (zoals het bel-me-niet-register).
  • Datamining van webproperty's (waaronder die van Google) om telefoonnummers te vinden.
  • Telefoonnummers van mensen verkopen, uitwisselen of distribueren zonder dat deze mensen toestemming hebben gegeven voor een dergelijke openbaarmaking.
  • Belverkeer kunstmatig verhogen (zoals verkeersstimulatie, fraude met internationaal opbrengstenaandeel).

Intimidatie en pesten

Gebruik de Google Voice-service niet om mensen te bedreigen, te pesten of te intimideren.

Geweld

Verspreid geen beeldmateriaal van expliciet of zinloos geweld.

Veiligheid voor kinderen

Verspreid geen content die schadelijk kan zijn voor minderjarigen. Verspreid geen content waarin misbruik wordt gemaakt van kinderen, zoals beelden van seksueel misbruik van kinderen of beelden waarin kinderen op een seksuele manier worden gepresenteerd.

Nabootsing van identiteit

Doe je niet voor als iemand anders (door bijvoorbeeld een bepaald telefoonnummer te gebruiken) en geef geen verkeerde voorstelling van jezelf of een telefoongesprek.

Intellectueel eigendom

Maak geen inbreuk op de intellectuele-eigendomsrechten van anderen (inclusief patenten, handelsmerken, handelsgeheimen, auteursrechten en andere eigendomsrechten) en stimuleer of veroorzaak ook geen inbreuk op intellectuele-eigendomsrechten.

Privacy

Verspreid zonder toestemming van de betrokkene geen persoonlijke en vertrouwelijke gegevens van iemand anders, zoals creditcardnummers, vertrouwelijke burgerservicenummers of accountwachtwoorden.

Illegale activiteiten

Gebruik Google Voice niet om illegale activiteiten uit te voeren of te promoten.

Schadelijke producten

Verstuur geen virussen, malware of andere schadelijke code. Gebruik Google Voice niet op een manier die schadelijk of verstorend is voor het functioneren van de netwerken, servers of andere infrastructuur van Google of anderen.

Verstoring en misbruik van het systeem

Maak geen misbruik van de Google Voice-service en verstoor het gebruik van de Google Voice-service door andere Google Voice-gebruikers niet. Bijvoorbeeld:

• Het is niet toegestaan om Google Voice te gebruiken voor datamining van telefoonnummers of andere gegevens.
  • Het is niet toegestaan om ons systeem te automatiseren om automatisch gesprekken te plaatsen of berichten te sturen.
  • Het is niet toegestaan om gesprekken door te schakelen naar telefoonnummers die niet van jou zijn of waarover je geen zeggenschap hebt.
  • Het is niet toegestaan om meerdere gebruikersaccounts te maken en gebruikersaccounts op geautomatiseerde wijze of onder valse of frauduleuze voorwendselen te maken.
  • Het is niet toegestaan om Google Voice-accounts te verkopen, te verhandelen, door te verkopen of anderszins te exploiteren voor ongeautoriseerde commerciële doeleinden, of Google Voice-accounts over te dragen.
  • Het is niet toegestaan om enig deel van de Google Voice-service te wijzigen, aan te passen, te vertalen of te onderwerpen aan reverse engineering.
  • Het is niet toegestaan om vermeldingen van auteursrechten, handelsmerken of andere eigendomsrechten in de Google Voice-service te verwijderen.
  • Het is niet toegestaan om enig deel van de webpagina's die deel uitmaken van de Google Voice-service, opnieuw op te maken of in frames weer te geven.

Inactieve accounts

Google kan je Google Voice-nummer (als je er een hebt) terugvorderen als je de service niet lijkt te gebruiken zoals bedoeld, bijvoorbeeld als je in een periode van 3 maanden geen gesprekken hebt geplaatst of berichten hebt gestuurd. We raden je aan je e-mail te checken op meldingen over zulke terugvorderingen op basis van inactiviteit.

Ander beleid