Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Ringa räddningstjänst

Viktigt! Det går endast att ringa nödsamtal med Voice för Google Workspace-konton som hanteras av jobbet eller skolan.

Vid strömavbrott, förlust av internetanslutningen eller avbrott i Google Voice-tjänsten går det inte att ringa nödsamtal via Google Voice. Använd en alternativ telefontjänst för att ringa räddningstjänst i stället. Alla telefoner, inklusive mobiltelefoner utan konto eller abonnemang, kan ringa räddningstjänst och bli kopplade till relevant instans.

Vi tillhandahåller en varningsetikett för nödsamtal som du kan ladda ned, skriva ut och placera på eller i närheten av telefonen som en påminnelse om att telefontjänsten kan vara begränsad eller otillgänglig om bredbandsanslutningen försvinner.