Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Hulpdiensten bellen

Belangrijk: Noodoproepen zijn alleen beschikbaar voor Voice voor Google Workspace-accounts die worden beheerd door je werk of school.

In het geval van een stroomstoring, een verbroken internetverbinding of een storing in de Google Voice-service zijn noodoproepen niet beschikbaar in Google Voice. Gebruik in plaats daarvan een andere telefoon om de hulpdiensten te bellen. Met elke telefoon, inclusief mobiele telefoons zonder account of abonnement, kun je hulpdiensten bellen en in contact komen met hulpverleners.

Je kunt een waarschuwingslabel voor noodoproepen downloaden, afdrukken en op of in de buurt van je telefoon plaatsen om je eraan te herinneren dat de telefoonservice beperkt of niet beschikbaar is als de telefoon geen breedbandverbinding heeft.