Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Ring til nødtjenester

Vigtigt! Nødopkald er kun tilgængelige for Voice til Google Workspace-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole.

I tilfælde af strømsvigt, tab af din internetforbindelse eller en afbrydelse af Google Voice-tjenesten kan du ikke foretage nødopkald i Google Voice. Brug i stedet en alternativ telefontjeneste til at ringe til nødtjenester. Alle telefoner, også mobiltelefoner, uden et konto- eller tjenesteabonnement, kan ringe til nødtjenester og få forbindelse til redningspersonale.

For nemhedens skyld har vi lavet en etiket til advarsel om nødopkald, du kan downloade, udskrive og placere på eller i nærheden af din telefon som en påmindelse om, at din telefontjeneste kan være begrænset eller utilgængelig i tilfælde af en mistet bredbåndsforbindelse.