Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Byta mikrofon eller högtalare

Använd din inbyggda mikrofon och högtalare för Google Voice-samtal eller anslut externa ljudenheter som headset. Ändra ljudenheter före eller under ett samtal. Om du använder ett headset för inkommande samtal på datorn kan du även välja en andra enhet som ska ringa. Du kan då höra samtal även när headsetet är avstängt.

Ljudenheter som stöds

USB, Bluetooth och inbyggd mikrofon och högtalare.

Välj den enhet som ska användas för samtal

1. Öppna voice.google.com på datorn.
  2. Klicka på Headset uppe till höger.
  3. Välj den inställning som du vill ändra.

Mikrofon

• Bredvid Mikrofon klickar du på nedåtpilen och väljer mikrofonen.
    Listan visar enheter som är anslutna till din dator.
  • Börja prata för att testa mikrofonen. Inget ljud ändras till Ljud och indikerar volymen på ljudet som produceras.

Ringer

• Bredvid Ringer klickar du på nedåtpil och väljer den enhet du vill ringa.
    Listan visar enheter som är anslutna till din dator.
  • Testa ringning genom att klicka Testa.

Högtalare

• Bredvid Högtalare klickar du på nedåtpilen och väljer högtalarna.
    Listan visar enheter som är anslutna till din dator.
  • Testa högtalarna genom att klicka på Testa.

Certifierade headset och högtalartelefoner

Google har samarbetat med tillverkarna för att testa och certifiera dessa headset och högtalartelefoner för Google Voice. Du kan lita på att certifierade enheter ger den bästa totalupplevelsen.

Se vår fullständiga lista över certifierade partnerenheter.