Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Je microfoon of speakers wijzigen

Als je Google Voice-gesprekken wilt plaatsen en ontvangen, gebruik je de ingebouwde microfoon en speakers of sluit je externe audioapparaten aan, zoals een headset. Je kunt audioapparaten wijzigen voor of tijdens een gesprek. Als je een headset gebruikt voor inkomende gesprekken op je computer, kun je ook een tweede apparaat kiezen waarop je wordt gebeld. Daarna kun je gesprekken horen, zelfs als je de headset afzet.

Ondersteunde audioapparaten

Bluetooth, Lightning, 3,5mm-aansluitingen (inclusief 3,5mm-apparaten die worden aangesloten via een Lightning-adapter), oortelefoons met ingebouwde luidspreker en telefoons met luidsprekerfunctie. Mogelijk kun je ook USB-audioapparaten gebruiken, afhankelijk van het model en de fabrikant van je mobiele apparaat.

Het apparaat voor gesprekken kiezen

Als je het audioapparaat wilt wijzigen tijdens een gesprek, tik je op Luidspreker .

• Als je geen extern apparaat hebt aangesloten, schakelt de audio tussen de luidspreker in de oortelefoon en de telefoon met luidsprekerfunctie.
  • Als je een extern audioapparaat hebt aangesloten, worden de verbonden apparaten weergegeven in een lijst.

Opmerking: Wanneer je een extern audioapparaat aansluit, kan het zijn dat je mobiele apparaat dit automatisch selecteert.

Gecertificeerde headsets en bellen op luidspreker

Google werkt samen met fabrikanten om deze headsets en telefoons met luidsprekerfunctie te testen en te certificeren voor Google Voice. Je kunt erop vertrouwen dat gecertificeerde apparaten de beste algemene functionaliteit bieden.

Bekijk onze volledige lijst met gecertificeerde partnerapparaten.