Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Je microfoon of speakers wijzigen

Als je Google Voice-gesprekken wilt plaatsen en ontvangen, gebruik je de ingebouwde microfoon en speakers of sluit je externe audioapparaten aan, zoals een headset. Je kunt audioapparaten wijzigen voor of tijdens een gesprek. Als je een headset gebruikt voor inkomende gesprekken op je computer, kun je ook een tweede apparaat kiezen waarop je wordt gebeld. Daarna kun je gesprekken horen, zelfs als je de headset afzet.

Ondersteunde audioapparaten

USB, bluetooth en ingebouwde microfoon en luidsprekers.

Het apparaat kiezen dat je wilt gebruiken voor gesprekken

1. Ga op je computer naar voice.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Headset .
  3. Kies de instelling die je wilt wijzigen.

Microfoon

• Klik naast Microfoon op de pijl-omlaag  en selecteer de microfoon.
    In de lijst zie je de apparaten die op je computer zijn aangesloten.
  • Begin te praten om de microfoon te testen. Het icoon Geen audio  verandert in Audio  en geeft het volume van het geproduceerde geluid aan.

Overgaan

• Klik naast Overgaan op de pijl-omlaag  en selecteer het apparaat dat je wilt laten overgaan.
    In de lijst zie je de apparaten die op je computer zijn aangesloten.
  • Klik op Testen om te testen of het apparaat overgaat.

Speakers

• Klik naast Speakers op de pijl-omlaag  en selecteer de speakers.
    In de lijst zie je de apparaten die op je computer zijn aangesloten.
  • Klik op Testen om de speakers te testen.

Gecertificeerde headsets en bellen op luidspreker

Google werkt samen met fabrikanten om deze headsets en telefoons met luidsprekerfunctie te testen en te certificeren voor Google Voice. Je kunt erop vertrouwen dat gecertificeerde apparaten de beste algemene functionaliteit bieden.

Bekijk onze volledige lijst met gecertificeerde partnerapparaten.