Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Skift din mikrofon eller dine højttalere

Du kan bruge din enheds indbyggede mikrofon og højttalere til at foretage og modtage Google Voice-opkald, eller også kan du tilslutte eksterne lydenheder som f.eks. et headset. Skift lydenhed før eller under et opkald. Hvis du bruger et headset til indgående opkald på din computer, kan du også vælge en anden enhed, der skal ringe. På den måde kan du høre opkald, selv når du tager dit headset af.

Understøttede lydenheder

Indbyggede samt USB- og Bluetooth-forbundne mikrofoner og højttalere.

Vælg den enhed, du vil bruge til opkald

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på Headset øverst i højre hjørne.
  3. Vælg den indstilling, du vil ændre.

Mikrofon

• Ud for Mikrofon skal du klikke på den nedadvendte pil og vælge mikrofonen.
    Listen viser enheder, der er forbundet til din computer.
  • Begynd at tale for at teste mikrofonen. Ingen lyd ændres til Lyd og angiver lydstyrken for den pågældende lyd.

Ringer

• Ud for Ringer skal du klikke på den nedadvendte pil og vælge den enhed, du vil ringe til.
    Listen viser enheder, der er forbundet til din computer.
  • Klik på Test for at teste, at enheden kan ringe.

Højttalere

• Ud for Højttalere skal du klikke på den nedadvendte pil og vælge højttalerne.
    Listen viser enheder, der er forbundet til din computer.
  • Klik på Test for at teste højttalerne.

Certificerede headsets og højttalere

Google har indgået partnerskab med producenterne om at teste og certificere disse headsets og højttalere via Google Voice. Du kan roligt stole på, at certificerede enheder samlet set giver den bedste oplevelse.

Se vores komplette liste over certificerede partnerenheder.