Skift din mikrofon eller dine højttalere

Du kan bruge din enheds indbyggede mikrofon og højttalere til at foretage og modtage Google Voice-opkald, eller også kan du tilslutte eksterne lydenheder som f.eks. et headset. Skift lydenhed før eller under et opkald. Hvis du bruger et headset til indgående opkald på din computer, kan du også vælge en anden enhed, der skal ringe. På den måde kan du høre opkald, selv når du tager dit headset af.

Understøttede lydenheder

Indbyggede samt USB- og Bluetooth-forbundne mikrofoner og højttalere.

Vælg den enhed, du vil bruge til opkald

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på Headset Headset øverst i højre hjørne.
  3. Vælg den indstilling, du vil ændre.

Mikrofon

• Klik på pilen Pil ned ud for Mikrofon, og vælg mikrofonen.
    Listen viser enheder, der er forbundet til din computer.
  • Begynd at tale for at teste mikrofonen. Ingen lyd Mere ændres til Lyd Lyd og angiver lydstyrken for den pågældende lyd.

Ringer

Du kan kun vælge en anden ringende enhed i Chrome-webbrowseren.

• Klik på pilen Pil ned ud for Ringer, og vælg den enhed, du vil have til at ringe.
    Listen viser enheder, der er forbundet til din computer.
  • Klik på Test for at teste, at enheden kan ringe.

Højttalere

Du kan kun ændre højttalere i Chrome-webbrowseren.

• Klik på pilen Pil ned ud for Højttalere, og vælg højttalerne.
    Listen viser enheder, der er forbundet til din computer.
  • Klik på Test for at teste højttalerne.

Certificerede headsets

Google har indgået partnerskab med producenterne om at teste og certificere disse headsets til Google Voice. Du kan roligt stole på, at certificerede enheder samlet set giver den bedste oplevelse.

Producent Model
Jabra
  • Evolve 40
  • Evolve 75e
Logitech
  • Zone Wireless
Poly
  • Voyager 5200 UC
Sennheiser
  • SC635
  • SDW5066