Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Videresend transskriptioner af talebeskeder

Google Voice kan videresende dine transskriptioner af talebeskeder til din telefon.

I forbindelse med Voice til Google Workspace-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole, er transskriptioner af talebeskeder tilgængelige på følgende sprog.

Videresend dine talebeskeder

Dine videresendte transskriptioner af talebeskeder vises i din mailapp.

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Talebeskeder til venstre.
  4. Aktivér Få talebeskeder på mail.