Sms-berichten of voicemail doorsturen

Google Voice kan je sms-berichten of voicemailtranscripten doorsturen naar je telefoon.

Voor Voice voor Google Workspace-accounts die worden beheerd door je werk of school, zijn voicemailtranscripten beschikbaar in deze talen.

Je sms'jes doorsturen

Je doorgestuurde sms'jes worden weergegeven in je gebruikelijke e-mail- of sms-app.

1. Open Google Voice op je computer.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op Menu "" and then Instellingen and then Berichten.
  3. Schakel de gewenste optie voor doorsturen in:
    • Berichten doorsturen naar gelinkte nummers: Vink het selectievakje aan naast het gekoppelde nummer.
    • Berichten doorsturen naar e-mail: Schakel deze optie in om sms'jes door te sturen naar je Gmail.

Je voicemail doorsturen

Je doorgestuurde voicemailtranscripten worden weergegeven in je gebruikelijke e-mail- of sms-app.

1. Open Google Voice op je computer.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op Menu "" and then Instellingen and then Voicemail.
  3. Schakel de gewenste optie voor doorsturen in:
    • Voicemail als sms ontvangen: Vink het selectievakje aan naast het gekoppelde nummer.
    • Voicemail als e-mail ontvangen: Schakel deze optie in om voicemailtranscripten naar je Gmail te verzenden.