Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Videresend transskriptioner af talebeskeder

Google Voice kan videresende dine transskriptioner af talebeskeder til din telefon.

I forbindelse med Voice til Google Workspace-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole, er transskriptioner af talebeskeder tilgængelige på følgende sprog.

Videresend dine talebeskeder

Dine videresendte transskriptioner af talebeskeder vises i din mailapp.

1. Åbn appen Google Voice på din Android-enhed.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Aktivér Få talebeskeder på mail under "Talebeskeder".