Videresend sms- eller talebeskeder

Google Voice kan videresende dine sms- eller talebeskeder til din telefon.

I forbindelse med Google Voice-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole, er transskriptioner af talebeskeder kun tilgængelige på disse sprog.

Videresend dine sms-beskeder

Dine videresendte sms-beskeder vises i den app, du normalt bruger til mails eller sms-beskeder.

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger og så Beskeder.
  3. Aktivér den videresendelse, du vil have:
    • Videresend beskeder til tilknyttede numre – Markér afkrydsningsfeltet ud for det tilknyttede nummer.
    • Videresend beskeder til mail – Aktivér for at sende sms-beskeder til din Gmail.

Videresend dine talebeskeder

Dine videresendte transskriptioner af talebeskeder vises i den app, du normalt bruger til mails eller sms-beskeder.

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger og så Talebeskeder.
  3. Aktivér den videresendelse, du vil have:
    • Få talebeskeder via sms – Markér afkrydsningsfeltet ud for ​​det tilknyttede nummer.
    • Få talebeskeder via mail – Aktivér for at sende transskriptioner af talebeskeder til din Gmail.