Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Voicemailtranscripten doorsturen

Google Voice kan je voicemailtranscripten doorsturen naar je telefoon.

Voor Voice voor Google Workspace-accounts die worden beheerd door je werk of school, zijn voicemailtranscripten beschikbaar in deze talen.

Je voicemail doorsturen

Je ziet je doorgestuurde voicemailtranscripten in je e-mail-app.

1. Ga op je computer naar voice.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen .
  3. Klik links op Voicemail.
  4. Zet Voicemail ontvangen via e-mail aan.