Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Vidarebefordra transkriptioner av röstbrevlåda

Google Voice kan vidarebefordra transkriptioner av röstbrevlådan till din telefon.

För Voice for Google Workspace-konton som hanteras av arbetet eller skolan är transkriptioner tillgängliga på de här språken.

Vidarebefordra meddelanden från röstbrevlådan

Dina vidarebefordrade transkriptioner från röstbrevlådan visas i e-postappen.

1. Öppna Google Voice-appen  på Android-enheten.
  2. Tryck på menyn följt av Inställningar uppe till vänster.
  3. Aktivera Få röstmeddelanden via e-post under Röstbrevlåda.