Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Skydda din verifieringskod

När du registrerar dig för Google Voice eller lägger till ett telefonnummer i ditt konto skickar Google ett sms med en verifieringskod. Du anger denna kod för att aktivera Voice på mobilen.

Dela inte din verifieringskod med någon

För att inte obehöriga ska få åtkomst till ditt konto är det viktigt att du inte svarar på förfrågningar om din verifieringskod. Anställda hos Google kommer aldrig att fråga efter denna kod.

Goda säkerhetsrutiner är avgörande för att skydda ditt Google-konto. Läs mer i Skydda ditt konto.

Koppla bort ditt nummer från Google Voice

Koppla bort ditt nummer om du inte längre vill att ditt telefonnummer ska vara kopplat till Google Voice.

Du kan koppla bort ditt nummer om

• du inte är Google Voice-användare men har lurats att uppge din verifieringskod
  • du inte vill att samtal vidarebefordras till dig från Google Voice.