Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Je verificatiecode beschermen

Als je je aanmeldt voor Google Voice of een telefoon toevoegt aan je account, stuurt Google je een tekstbericht met een verificatiecode. Je voert deze code in om Voice te activeren op je telefoon.

Deel je verificatiecode niet met anderen

Het is belangrijk dat je niet reageert op verzoeken om je verificatiecode. Zo voorkom je ongewenste toegang tot je account. Medewerkers van Google vragen je nooit om deze code.

Een goede beveiliging is essentieel voor de integriteit van je Google-account. Bekijk Je account beter beveiligen voor meer informatie.

Je nummer ontkoppelen van Google Voice

Als je je telefoonnummer niet wilt gebruiken met Google Voice, ontkoppel je je nummer.

In de volgende gevallen kun je je nummer ontkoppelen:

• Je bent geen Google Voice-gebruiker, maar je bent misleid om je verificatiecode te geven.
  • Je wilt niet dat gesprekken vanuit Google Voice worden doorgeschakeld naar je nummer.