Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Beskyt din verificeringskode

Når du tilmelder dig Google Voice eller føjer et telefonnummer til din konto, sender Google en besked med en verificeringskode til dig. Du skal angive denne kode for at aktivere Voice på din telefon.

Del ikke din bekræftelseskode med andre

For at forhindre uønsket adgang til din konto er det vigtigt, at du aldrig deler din bekræftelseskode, hvis der anmodes om den. Google-medarbejdere beder dig aldrig om at oplyse denne kode.

Husk, at gode sikkerhedsprocedurer er essentielle for at opretholde integriteten af din Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du holder din konto sikker.

Fjern tilknytningen af dit nummer fra Google Voice

Hvis du ikke længere vil have, at dit telefonnummer er tilknyttet Google Voice, skal du fjerne tilknytningen.

Du kan fjerne tilknytningen af dit nummer, hvis:

• Du ikke er Google Voice-bruger, men er blevet snydt til at udlevere din verificeringskode.
  • Du ikke vil have opkald videresendt til dig fra Google Voice.