Beskyt din bekræftelseskode

Når du tilmelder dig Google Voice eller føjer et telefonnummer til din konto, sender Google en sms med en bekræftelseskode til dig. Du skal angive denne kode for at aktivere Voice på din telefon.

Del ikke din bekræftelseskode med andre

For at forhindre uønsket adgang til din konto er det vigtigt, at du aldrig deler din bekræftelseskode, hvis der anmodes om den. Google-medarbejdere beder dig aldrig om at oplyse denne kode.

Husk, at gode sikkerhedsprocedurer er essentielle for at opretholde integriteten af din Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du holder din konto sikker.