Contacten gebruiken in Voice

Je kunt de contacten op je apparaat bellen of sms'en vanuit Google Voice. Je kunt ook nieuwe contacten toevoegen.

Iemand bellen of een bericht sturen

Je kunt je contacten bellen of sms'en.

1. Open de Voice-app "" op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Contacten Mensen.
  3. Tik in de lijst op een contact.
  4. Tik naast het telefoonnummer van de persoon op Bellen Bellen of Bericht Tabblad Berichten.

Een contact toevoegen in Google Voice

1. Open de Voice-app "".
  2. Tik onderaan op Contacten "".
  3. Tik bovenaan op Nieuw contact toevoegen.
  4. Voer de contactgegevens in.
    • Als u het account wilt kiezen waarin een contact wordt opgeslagen, tikt u naast uw e-mailaccount op de pijl-omlaag "".
    • Als u meer naamgegevens wilt toevoegen, tikt u naast Voornaam op de pijl-omlaag "".
    • Als u een foto wilt toevoegen, tikt u op Foto bewerken "".
    • Als u meer informatie wilt invoeren, zoals een adres of opmerking, tikt u op Meer velden.
  5. Tik als u klaar bent op Gereed "" of Opslaan.

Nadat u een contact heeft toegevoegd, kan het enkele minuten duren voordat het in de lijst met contacten verschijnt. Contacten die zijn toegevoegd in Google Voice, worden gesynchroniseerd met Google Contacten en al uw Android-apparaten. De adresboeken op iPhones en iPads kunnen echter niet worden gesynchroniseerd met Contacten.

Tip: Tik op een telefoonnummer en houd vast om het nummer te kopiëren en in je contacten te bewerken.

Een contact bewerken

1. Open de Voice-app "" op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Contacten Mensen.
  3. Tik op het contact dat je wilt bewerken.
  4. Tik op Meer Meer en dan Contact bewerken.
  5. Bewerk de contactgegevens van het contact.
    • Als je meer informatie wilt opgeven, tik je op Meer velden of de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  6. Als je de foto van een contact wilt wijzigen, tik je op Foto bewerken "" en selecteer je een optie.
  7. Tik op Klaar Gereed of Opslaan.

Een contact verwijderen

Als je een contact wilt verwijderen, gebruik je de Contacten-app van je Android-apparaat.