Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Brug kontakter i Voice

Med Google Voice kan du ringe eller sende sms-beskeder til kontakterne på din enhed. Du kan også tilføje nye kontakter.

Ring eller send en besked til en person

Du kan ringe eller sende sms-beskeder til dine kontakter.

1. Åbn appen Voice på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Kontakter Personer forneden.
  3. Angiv personens navn eller telefonnummer i søgefeltet foroven.
  4. Tryk på Ring Ring op eller Send besked Fanen Beskeder ud for personens telefonnummer.

Tilføj en kontakt i Google Voice

1. Åbn appen Voice på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Kontakter Personer forneden.
  3. Tryk på Tilføj ny kontakt foroven.
  4. Angiv kontaktens navn, virksomhedsnavn, telefonnummer og mailadresse.
    • Tilføj et billede: Tryk på Tilføj billede.
    • Angiv flere oplysninger, f.eks. præfiks eller jobtitel: Tryk på Tilføj felt.
  5. Tryk på Udfør, når du er færdig.

Når du har tilføjet en kontakt, kan det tage et par minutter, før vedkommende vises på din kontaktliste. De kontakter, der er tilføjet i Google Voice, tilføjes også til appen Kontakter på din iPhone eller iPad.

Rediger eller slet en kontakt

Brug appen Kontakter på din iPhone eller iPad for at redigere eller slette en kontakt.