Brug kontakter i Voice

Med Google Voice kan du ringe eller sende sms-beskeder til kontakterne på din enhed. Du kan også tilføje nye kontakter.

Ring eller send en besked til en person

Du kan ringe eller sende sms-beskeder til dine kontakter.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på Kontakter Personer forneden.
  3. Tryk på en kontakt på listen.
  4. Tryk på Ring Ring op eller Send besked Fanen Beskeder ud for personens telefonnummer.

Tilføj en kontakt i Google Voice

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på Kontakter Personer forneden.
  3. Tryk på Tilføj ny kontakt foroven.
  4. Angiv kontaktens oplysninger.
    • Skift den konto, du vil gemme kontakten på: Tryk på pilen Pil ned ud for din mailkonto.
    • Tilføj flere navneoplysninger: Tryk på pilen Pil ned ud for Fornavn.
    • Tilføj et billede: Tryk på Rediger billede Rediger billede.
    • Angiv flere oplysninger, f.eks. en adresse eller noter: Tryk på Flere felter.
  5. Tryk på Udfør Udfør eller Gem, når du er færdig.

Når du har tilføjet en kontakt, kan det tage et par minutter, før vedkommende vises på din kontaktliste. De kontakter, der er tilføjet i Google Voice, synkroniseres med Google Kontakter og alle dine Android-enheder.

Rediger en kontakt

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på Kontakter Personer forneden.
  3. Tryk på den kontakt, du vil redigere.
  4. Tryk på Mere Mere og så Rediger kontakt.
  5. Rediger kontaktens oplysninger.
    • Du kan angive flere oplysninger ved at trykke på Flere felter eller pilen Pil ned.
  6. Du kan skifte en kontakts billede ved at trykke på Rediger billede Rediger billede og derefter en valgmulighed.
  7. Tryk på Udfør Udfør eller Gem.

Slet en kontakt

Du kan slette en kontakt via appen Kontakter på din Android-enhed.