Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Google Voice gebruiken met een schermlezer

Je kunt onder andere bellen, sms'jes sturen en je voicemail beluisteren.

De schermlezer inschakelen

1. Open Instellingen op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Algemeen en dan Toegankelijkheid.
  3. Tik op VoiceOver.
  4. Schakel VoiceOver in.

Vind andere manieren om je gebruikerservaring met je iPhone of iPad te verbeteren.

Kennismaken met de instellingen in de Google Voice-app

Bovenaan zie je de volgende informatie:

• Navigatiemenu: je accountgegevens, instellingen, tegoed, ondersteuning, archieven en meer weergeven.
  • Tabblad Zoeken: eerdere gesprekken, sms'jes en je lijst met contacten vinden.
  • Nieuw maken: bellen of een nieuw sms'je verzenden.

Onderaan zie je:

• Tabblad Berichten: berichten naar mensen verzenden en oude berichten lezen.
  • Tabblad Gesprekken: je contacten bellen en je gespreksgeschiedenis weergeven.
  • Tabblad Voicemail: voicemails beluisteren die bellers voor je telefoonnummer hebben achtergelaten.
  • Tabblad Toetsenblok: een naam of nummer invoeren om je bestaande contacten op te zoeken.