Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Brug Google Voice med en skærmlæser

Du kan eksempelvis foretage opkald, sende beskeder og tjekke din telefonsvarer.

Slå skærmlæseren til

1. Åbn Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Generelt efterfulgt af Hjælpefunktioner.
  3. Tryk på VoiceOver.
  4. Slå VoiceOver til.

Find andre måder at forbedre din oplevelse på med din iPhone eller iPad.

Lær indstillingerne i Google Voice-appen at kende

Øverst kan du se følgende:

• Menuen Navigation: Her kan du eksempelvis se dine kontooplysninger, indstillinger, taletid, arkiver og få hjælp.
  • Fanen Søg: Her kan du finde tidligere opkald, beskeder og din liste over kontakter.
  • Opret ny: Foretag et opkald, eller send en ny besked.

Forneden kan du se:

• Fanen Beskeder: Her kan du sende beskeder til personer og se gamle beskeder.
  • Fanen Opkald: Her kan du foretage telefonopkald til dine kontakter og se din opkaldshistorik.
  • Fanen Talebeskeder: Her kan du lytte til talebeskeder, der er indtalt af personer, der har ringet til dit telefonnummer.
  • Tabulatortasten på tastaturet: Angiv et navn eller et nummer for at låse op for dine eksisterende kontakter.