Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Brug Google Voice med en skærmlæser

Du kan eksempelvis foretage opkald, sende beskeder og tjekke din telefonsvarer.

Slå skærmlæseren til

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Hjælpefunktioner efterfulgt af TalkBack.
  3. Aktivér TalkBack.
  4. Tryk på OK.

Find andre måder at forbedre din oplevelse på med din Android-telefon eller -tablet.

Lær indstillingerne at kende

I appen Google Voice kan du se disse valgmuligheder foroven:

• Menuen Navigation: Her kan du eksempelvis se dine kontooplysninger, indstillinger, taletid og arkiver.
  • Fanen Søg: Her kan du finde dine opkald, din beskedhistorik og dine kontakter.
  • Fanen Beskeder: Her kan du sende nye beskeder til personer og se gamle beskeder.
  • Fanen Opkald: Her kan du foretage telefonopkald til dine kontakter og se din opkaldshistorik.
  • Fanen Talebeskeder: Her kan du lytte til talebeskeder, der er indtalt af personer, der har ringet til dit telefonnummer.