Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Google Voice-gesprekken voeren via internet

Je kunt bellen via Google Voice op een computer of mobiel apparaat. Tijdens gesprekken verbruik je ongeveer 0,2 MB aan data per minuut.

De hoeveelheid data die je gebruikt, is afhankelijk van de netwerkkwaliteit en de snelheid van je provider. Als je Google Voice wilt gebruiken om te via je mobiele provider te bellen, moet je je mobiele nummer koppelen.

Meer informatie over welke functies werken in Google Voice-gesprekken

• Je kunt geen opties voor inkomende gesprekken (zoals gespreksopnamen en gesprekken doorschakelen) gebruiken op een computer of mobiel apparaat.
  • Als je een Bluetooth®-apparaat gebruikt, kun je de apparaatknoppen misschien niet gebruiken om gesprekken te beantwoorden of te beëindigen.

Noodoproepen plaatsen

Je kunt alleen noodoproepen plaatsen als je werk of school je Voice voor Google Workspace-account beheert. Als je gesprekken in Voice voor Google Workspace via je mobiele provider lopen in plaats van via wifi of mobiele data, verwerkt je mobiele provider je noodoproepen.

Bellen via wifi aanzetten

1. Open de Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik onder Gesprekken op Bellen en gebeld worden.
  4. Selecteer Voorkeur voor wifi en mobiele data.

Bellen via wifi

Belangrijk: Als je een gesprek start via de telefoon-app op je apparaat in plaats van via de Voice-app, worden voor het gesprek belminuten van je mobiele telefoonabonnement gebruikt.

Als je bellen via wifi wilt gebruiken, start je het gesprek vanuit de Voice-app. Meer informatie over hoe je kunt bellen met Google Voice

Bellen via wifi uitzetten

Belangrijk: Als bellen via wifi niet mogelijk is, kan Google Voice je provider gebruiken. Er kunnen providerkosten in rekening worden gebracht.

1. Open de Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik onder Gesprekken op Bellen en gebeld worden.
  4. Selecteer Alleen provider gebruiken.