Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Foretag Google Voice-opkald via internettet

Du kan foretage et Google Voice-opkald på en computer eller en mobilenhed. Opkald bruger ca. 0,2 MB data pr. minut.

Den mængde data, du bruger, afhænger af dit mobilselskabs netværkskvalitet og -hastighed. Hvis du vil bruge Google Voice til at foretage opkald via dit mobilselskab, skal du tilknytte dit mobilnummer.

Find ud af, hvilke funktioner der fungerer i Google Voice-opkald

• Du kan ikke bruge valgmuligheder for indgående opkald, f.eks. optagelse af opkald og opkaldsoverførsel, på en computer eller en mobilenhed.
  • Hvis du bruger en Bluetooth®-enhed, kan du muligvis ikke bruge enhedens knapper til at besvare eller afslutte opkald.

Foretag nødopkald

Du kan kun foretage nødopkald, hvis dit arbejde eller din skole administrerer din Voice til Google Workspace-konto. Hvis dit Voice til Google Workspace-opkald går via dit mobilselskab i stedet for Wi-Fi eller mobildata, håndterer dit mobilselskab dine nødopkald.

Aktivér Wi-Fi-opkald

1. Åbn appen Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuefterfulgt afIndstillinger.
  3. Aktivér Foretag og modtag opkald under "Opkald".
  4. Vælg Foretræk Wi-Fi og mobildata.

Foretag opkald via Wi-Fi

Vigtigt! Hvis du starter et opkald via opkaldsappen på din enhed i stedet for via Voice-appen, bruger opkaldet minutter i dit mobilabonnement.

Hvis du vil bruge Wi-Fi til et opkald, skal du starte opkaldet via Voice-appen. Få flere oplysninger, hvordan du ringer op via Google Voice.

Aktivér Wi-Fi-opkald

Vigtigt! Hvis det ikke er muligt at foretage Wi-Fi-opkald, foretager Google Voice muligvis opkaldet via dit mobilselskab. Dit mobilselskab kan opkræve et gebyr.

1. Åbn appen Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu efterfulgt af Indstillinger.
  3. Tryk på Foretage og modtage opkald under "Opkald".
  4. Vælg Brug kun mobilselskab.