Foretag opkald via internettet med Voice

Du kan ringe fra en computer eller mobilenhed. Opkald bruger ca. 0,2 MB data pr. minut. Uanset om du bruger en computer eller en mobilenhed, kan du ikke bruge valgmuligheder for indgående opkald. Disse valgmuligheder omfatter optagelse af opkald eller opkaldsoverførsel. Og hvis du bruger en Bluetooth ® -enhed, kan du muligvis ikke bruge knapperne på den til at besvare opkald eller lægge på.

Hvis du vil bruge Google Voice til at foretage opkald via dit mobilselskab, skal du tilknytte dit mobilnummer. Den mængde data, du bruger, afhænger af dit mobilselskabs netværkskvalitet og -hastighed.

Foretagelse af nødopkald

Det er kun muligt at foretage nødopkald for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Hvis dine Voice til G Suite-taleopkald foretages via dit mobilselskabs talenetværk i stedet for at bruge Wi-Fi eller mobildata, håndteres nødopkald af dit mobilselskab.

Aktivér Wi-Fi-opkald

1. Åbn appen Google Voice Google Voice.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuog derefterIndstillinger.
  3. Tryk på Foretag og modtag opkald under Opkald.
  4. Vælg Foretræk Wi-Fi og mobildata.

Foretag et opkald via Wi-Fi

Hvis du vil bruge Wi-Fi til et opkald, skal du starte opkaldet via Voice-appen. Få flere oplysninger i Ring til en person.

Vigtigt! Hvis du starter et opkald via opkaldsappen på din enhed, bruger opkaldet minutter i dit mobilabonnement.

Aktivér Wi-Fi-opkald

1. Åbn appen Google Voice Google Voice.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuog derefterIndstillinger.
  3. Tryk på Foretag og modtag opkald under Opkald.
  4. Vælg Brug kun mobilselskab.

Deaktiver indgående opkald i det klassiske Hangouts

Hvis du bruger det klassiske Hangouts til at foretage opkald via Wi-Fi, skal du deaktivere indgående opkald i det klassiske Hangouts. På den måde ringer dine enheder ikke to gange.

1. Åbn Hangouts Hangouts på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menuog derefterIndstillinger.
  3. Ud for Ring for indgående opkald skal du slå kontakten Fra Fra.