Foretag opkald via internettet i Google Voice

Du kan bruge Wi-Fi og mobildata i stedet for minutter i dit mobilabonnement til at foretage telefonopkald i Google Voice. Hvis en internetforbindelse ikke er tilgængelig, kan Voice foretage opkald ved hjælp af det tilknyttede nummer fra dit mobilselskab, som du har konfigureret. Få flere oplysninger om tilknyttede numre.

Vigtigt! Nødopkald er kun tilgængelige for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole.

Aktivér Wi-Fi-opkald

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og derefter Indstillinger.
  3. Aktivér Foretag og modtag opkald under "Opkald".
  4. Vælg Foretræk Wi-Fi og mobildata.

Hvis du vil bruge Wi-Fi-opkald, kan du starte et opkald i Voice-appen.

Vælg Brug kun mobilselskab for at slå Wi-Fi-opkald fra.

Deaktiver indgående opkald i Hangouts

Hvis du bruger Hangouts i øjeblikket til at foretage opkald via Wi-Fi, anbefaler vi, at du deaktiverer indgående opkald i Hangouts, så dine enheder ikke ringer to gange.

1. Åbn appen Hangouts Hangouts på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Indgående opkald og derefter Lyd.
  4. Tryk på Ingen og derefter OK.

Om Wi-Fi-opkald

• Vigtigt! Hvis du starter et opkald via opkaldsappen på din enhed, bruger opkaldet minutter i dit mobilabonnement.
  • Opkald via en dataforbindelse bruger ca. 0,2 MB data pr. minut. Den nøjagtige mængde data, du bruger, afhænger af dit mobilselskabs netværkskvalitet og -hastighed.
  • Voice kan falde tilbage til at foretage opkald via dit mobilselskab, hvis du har tilføjet dit mobilnummer som et tilknyttet nummer.
  • Du kan ikke bruge valgmuligheder for indgående opkald, f.eks. optagelse af opkald eller overførsel af opkald.
  • Du kan muligvis ikke bruge knapperne på din Bluetooth-enhed til at besvare opkald eller lægge på.