Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Begära Google Voice-återbetalning

Du kan begära återbetalning från Google Voice.
Viktigt! Om det inte har ägt rum någon aktivitet på ditt konto under en viss tid tillgodoräknas saldot till delstaten.

Begära återbetalning

Viktigt! Ditt Google Voice-saldo går inte att överföra till ett annat Google-konto eller användas till andra Google-tjänster.
Du kan be om återbetalning för samtal och saldon i Google Voice inom sex månader efter det ursprungliga köpet. Om ditt konto har migrerats till ett konto som hanteras av organisationen kan du begära återbetalning av saldot.
  1. Logga in på Google-kontot du använder för Google Voice.
  2. Du får åtkomst till faktureringshistoriken genom att klicka på den här länken eller kopiera den till webbläsaren: https://voice.google.com/u/0/billing.
  3. Fortsätt med stegen nedan.
  4. Klicka på Återbetala saldo uppe till höger.
  5. Välj återbetalningstyp:
    • Återbetala hela saldot: Klicka på Begär återbetalning följt av Begär återbetalning.
    • Återbetala ett samtal: Klicka på Hämta saldo följt av i rutan Hämta samtalssaldo under Senaste samtal. Välj en orsak till att begära återbetalningen följt av Begär återbetalning.
  • När du har slutfört stegen ovan:
    • Du får ett e-postmeddelande från Google Voice som bekräftar begäran om återbetalning.
    • I Google Voice faktureringsvy skrivs visat saldot ned till noll.
    • Det går inte längre att ringa telefonsamtal.

Saker att tänka på

Google försöker återbetala saldot genom Google Pay. Det kan ta flera dagar innan återbetalningen visas i Google Pay.
  • Du får ingen e-post om återbetalningen lyckas. När den har bearbetats är den ursprungliga transaktionen märkt som Google Voice och markerad som återbetalning i Google Pay.
  • Om kreditkortet löper ut eller inte finns i betalningsprofilen kan Google Pay inte återbetala till den ursprungliga betalningsmetoden. Du får ett e-postmeddelande från payments-noreply@google.com där du ombeds att lösa problemet.
  • Det kan ta upp till tio dagar innan återbetalningen visas i den ursprungliga betalningsmetoden.
  • Om du inte får återbetalningen kan du prova de här stegen för att felsöka problem med Google Pay.
Viktigt! Logga in på pay.google.com med samma konto som du använder för Google Voice.

Felsöka återbetalning skickad till ett stängt konto

Om kontot som du betalade med är stängt eller om kortnumret har ändrats får du ett e-postmeddelande om att uppdatera betalningsuppgifterna. Om du inte har fått en återbetalning eller ett e-postmeddelande från Google inom 15 dagar bör du kontakta banken eller kortutgivaren. Banken eller kortutgivaren kanske håller pengarna och kan göra en överföring.
Förfrågningar som inte återbetalas
Du får inte återbetalningar för
  • kampanjer utan kostnad
  • förfrågningar gjorda 30 eller färre dagar sedan den senaste begäran om återbetalning
  • saldoöverföringar mellan Google-konton
  • avgiften för att överföra ditt nummer till Google Voice (20 USD)
  • avgiften för att överföra ditt nummer från Google Voice (3 USD).
Uppskattad tidslinje för återbetalningar
  • Återbetalning av ett samtal: Inom några minuter.
  • Återbetalning av hela saldot: Upp till tio arbetsdagar.
  • Manuell återbetalning: 14 arbetsdagar efter att Google har fått återbetalningsformuläret.
Återbetalningen beror också på vilken återbetalningstyp du begär och på betalningsmetoden.
  • När du begär återbetalning av hela saldot skickas ett e-postmeddelande till kontoinnehavaren för att bekräfta det begärda beloppet.
  • Google Pay försöker återbetala saldot genom att skicka kvalificerade Google Voice-transaktioner till den ursprungliga betalningsmetoden.
  • Om det uppstår problem med att återbetala tidigare transaktioner får du ett e-postmeddelande från Google Pay med information om hur du löser sådana problem.

Danaarv

Danaarv är processen genom vilken övergivna tillgångar eller konton returneras till en statlig myndighet.
Om danaarv
Företag i USA måste överlämna tillgångar som de tror är övergivna till delstaten. Om ditt Google Voice-konto anses vara inaktivt måste Google ge pengarna som finns kvar på ditt konto till delstaten där du befinner dig.
Om du bor utanför USA betalar vi ut pengarna till delstaten Delaware, som är Googles säte. Varje delstat avgör hur länge ditt konto måste vara inaktivt för danaarv. Tidsramen ligger vanligtvis mellan två och fem år.
Varför är mitt konto inaktivt?
Under tidsperioden som angivits av delstaten har du inte gjort något av följande:
  • Ringt ett samtal med Google Voice
  • Fyllt på saldot i ditt Google Voice-konto
  • Skickat ett sms med Google Voice
Får jag tillbaka pengarna?
Om du vill att vi skickar tillbaka krediten till dig måste du kontakta kontoret i delstaten där du har gjort anspråk på egendomen.