Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Anmod om en Google Voice-refusion

Du kan anmode om refusion fra Google Voice.
Vigtigt! Hvis der ikke er nogen aktivitet på din konto i en vis periode, hjemfalder din kontosaldo til delstaten.

Anmod om refusion

Vigtigt! Din Google Voice-saldo kan ikke overføres til en anden Google-konto eller bruges til andre Google-tjenester.
Du kan anmode om refusion af Google Voice-opkald og -saldoer inden for 6 måneder efter dit oprindelige køb. Hvis din konto er blevet migreret til en konto, der administreres af din organisation, kan du anmode om en refusion af saldoen.
  1. Log ind på den Google-konto, du bruger til Google Voice.
  2. Du kan få adgang til din faktureringshistorik ved at klikke på dette link eller kopiere og indsætte det i din browser: https://voice.google.com/u/0/billing.
  3. Fortsæt med vejledningen nedenfor.
  4. Klik på Refunder saldo øverst til højre.
  5. Vælg refusionstypen:
    • Refusion af hele saldoen: Klik på Anmod om refusion og så Anmod om refusion.
    • Refusion af et enkelt opkald: I feltet "Få kredit til et opkald" skal du under "Seneste opkald" klikke på Få kredit og så Vælg årsagen til, at du anmoder om refusion og så Anmod om refusion.
  • Når du har gennemført vejledningen ovenfor:
    • Du modtager en mail fra Google Voice, der bekræfter anmodningen om refusion.
    • Den viste kredit i Google Voice-faktureringsvisningen ændres til nul.
    • Du kan ikke længere foretage betalte telefonopkald.

Ting, du skal være opmærksom på

Google forsøger at refundere din saldo via Google Pay. Der kan gå flere dage, før din refusion vises i Google Pay.
  • Hvis refusionen gennemføres, modtager du ikke nogen mails. Når refusionen er behandlet, vises den oprindelige transaktion som "Google Voice" og angives som refunderet i Google Pay.
  • Hvis dit betalingskort er udløbet eller ikke er angivet på din betalingsprofil, kan Google Pay ikke gennemføre refusionen til den oprindelige betalingsform. Du får en mail fra payments-noreply@google.com, der beder dig om at løse problemet.
  • Der kan gå op til 10 dage, før din refusion vises på din oprindelige betalingsform.
  • Hvis du ikke modtager din refusion, kan du prøve at følge denne vejledning til fejlfinding af Google Pay-problemer.
Vigtigt! Log ind på pay.google.com med den samme konto, du bruger til Google Voice.

Find og løs problemer med en refusion, der er sendt til en lukket konto

Hvis den konto, du har betalt med, er lukket, eller dit kortnummer er ændret, modtager du en mail om, at du skal opdatere dine betalingsoplysninger. Hvis du ikke har modtaget en refusion eller en mail fra Google inden for 15 dage, skal du kontakte den instans, din bankkonto er udstedt hos, eller din kortudsteder. Refusionen befinder sig muligvis hos den udstedende instans af din bankkonto eller din kortudsteder, og denne instans kan arrangere en overførsel.
Anmodninger, der ikke kan refunderes
Du kan ikke få refusion for:
  • Kampagner uden beregning
  • Anmodninger, der foretages, inden der er gået 30 dage siden din sidste anmodning om refusion
  • Kreditoverførsler mellem Google-konti
  • Gebyret på 20 USD for at overføre dit nummer til Google Voice
  • Gebyret på 3 USD for at overføre dit nummer ud af Google Voice
Estimeret ventetid for udbetaling af refusion
  • Refusion for et enkelt opkald: Inden for få minutter.
  • Refusion af hele saldoen: Op til 10 hverdage.
  • Manuel refusion: 14 hverdage efter, at Google har modtaget din refusionsformular.
Refusioner afhænger også af den type refusion, du har anmodet om, og af din betalingsmetode.
  • Når du anmoder om en refusion af hele saldoen, sendes der en mail til kontoindehaveren, der skal bekræfte det anmodede refusionsbeløb.
  • Google Pay forsøger at refundere din kredit ved at sende kvalificerede transaktioner fra Google Voice tilbage til den oprindelige betalingsform.
  • Hvis der opstår problemer i forbindelse med tidligere refusioner, modtager du en mail fra Google Pay med oplysninger om, hvordan du løser disse problemer.

Hjemfald

Hjemfald er den proces, hvor forladte aktiver eller konti returneres til en delstatslig myndighed.
Om hjemfald
Virksomheder i USA er forpligtet til at overdrage aktiver, som efter deres mening er forladte, til delstatsregeringen. Hvis din Google Voice-konto anses for at være inaktiv, skal Google overføre det resterende beløb på din konto til den delstat, hvor du har angivet, at du bor.
Hvis du er bosiddende uden for USA, frigiver vi midlerne til delstaten Delaware, hvor Google er registreret. Hver delstat bestemmer, hvor længe din konto skal være inaktiv, før hjemfald bliver aktuelt. Generelt er tidsrammen mellem 2 og 5 år.
Hvorfor er min konto inaktiv?
I tidsrummet, der er fastsat af din delstat, har du ikke gjort mindst én af følgende ting:
  • Foretaget et opkald med Google Voice
  • Føjet kredit til din Google Voice-konto
  • Sendt en sms med Google Voice
Kan jeg få mine penge tilbage?
Hvis du vil have returneret din kredit, skal du kontakte kontoret for ejendom, der ikke er blevet gjort krav på, i din delstat.