Anmod om en Google Voice-refusion

Du kan anmode om refusion af visse Google Voice-opkald og -saldoer inden for 6 måneder efter dit oprindelige køb. Du kan ikke overføre taletid mellem Google-konti.

Hvis din Google Voice-konto er blevet migreret til en konto, der administreres af din organisation, kan du anmode om en refusion, hvis du havde taletid på din konto.

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Klik på Betalinger til venstre.
  4. Klik på Faktureringshistorik og så Refunder saldo. Google Voice ser anderledes ud, men du er havnet det rigtige sted.
  5. Vælg din refusion:
    • Få taletid for et opkald: Gennemgå de kvalificerede opkald. Det er kun nylige opkald under en vis længde, der er berettigede. Klik på Refunder ud for ​​dit opkald.
    • Refunder aktuel saldo: Klik på Refunder saldo forneden.

Du kan ikke få en refusion for:

• Køb, der er over 6 måneder gamle
  • Gebyret på 10 USD for at ændre dit Google Voice-nummer
  • Gebyret på 20 USD for at overføre dit nummer til Google Voice
  • Gebyret på 20 USD for at beholde dit oprindelige Google Voice-nummer, når du også porterer dit nummer fra et mobilselskab.
  • Gebyret på 3 USD for at overføre dit nummer ud af Google Voice

Hvor lang tid tager refusioner?

Den tid, en refusion tager, afhænger af den pågældende refusionstype, og hvordan du har betalt. De følgende tidshorisonter er estimerede.

• Refusion for et opkald: Inden for få minutter
  • Refusion af aktuel saldo: Op til 10 arbejdsdage
    Tidshorisonten for en refusion afhænger af din bank eller din kreditkortudsteder. Hvis dit kreditkort ikke er aktivt, går refusioner til det selskab, der udstedte dit kort. Kontakt selskabet for at få refusionen udbetalt.
  • Manuel refusion: 14 hverdage efter modtagelsen af ​​din refusionsformular