Legacy Google Voice is going away in early 2022. Popular features from legacy Google Voice have been added to the new Google Voice. Learn about the new Google Voice for personal accounts.

Anmod om en refusion for Google Voice eller den klassiske version af Hangouts

Vigtigt! Hvis du får en notifikation med teksten "Historikken over din telefonopkald i Hangouts slettes snart", kan du tjekke igen om et par dage og tilmelde dig Google Voice. Sletningen af historikken for telefonopkald til Hangouts sker frem til udgangen af september 2021. Få flere oplysninger om ændringer vedrørende brug af Google Voice i Hangouts.

Du kan anmode om refusion fra Google Voice eller det klassiske Hangouts.

Vigtigt! Hvis der ikke er nogen aktivitet på din konto i en vis periode, hjemfalder din kontosaldo til delstaten. Du kan prøve at få dine penge tilbage. Få flere oplysninger om hjemfald.

Anmod om refusion

Vigtigt! Din Google Voice-saldo kan ikke overføres til en anden Google-konto eller bruges til andre Google-tjenester.

Du kan anmode om refusion for opkald og saldi for Google Voice eller det klassiske Hangouts inden for 6 måneder efter det oprindelige køb. Hvis din konto er blevet migreret til en konto, der administreres af din organisation, kan du anmode om en refusion af saldoen.

1. Log ind på den Google-konto, du bruger til Google Voice eller det klassiske Hangouts.
  2. Du kan få adgang til din faktureringshistorik ved at klikke på dette link eller kopiere og indsætte det i din browser: https://voice.google.com/u/0/billing.
  3. Fortsæt med vejledningen nedenfor.
  4. Klik på Refunder saldo øverst til højre.
  5. Vælg refusionstypen:
    • Refusion af hele saldoen: Klik på Anmod om refusion og så Anmod om refusion.
    • Refusion af et enkelt opkald: I feltet "Få kredit til et opkald" skal du under "Seneste opkald" klikke på Få kredit og så vælg årsagen til, at du anmoder om refusion og så Anmod om refusion.
  • Når du har gennemført vejledningen ovenfor:
    • Du modtager en mail fra Google Voice eller Hangouts, der bekræfter refusionsanmodningen.
    • Den viste kredit i Google Voice-faktureringsvisningen ændres til nul.
    • Du kan ikke længere foretage betalte telefonopkald.

Ting, du skal være opmærksom på

Google forsøger at refundere din saldo via Google Pay. Der kan gå flere dage, før din refusion vises i Google Pay

• Hvis refusionen gennemføres, modtager du ikke nogen mails. Når refusionen er behandlet, vises den oprindelige transaktion som "Google Voice" og angives som refunderet i Google Pay.
  • Hvis dit betalingskort er udløbet eller ikke er angivet på din betalingsprofil, kan Google Pay ikke gennemføre refusionen til den oprindelige betalingsform. Du får en mail fra payments-noreply@google.com, der beder dig om at løse problemet.
  • Der kan gå op til 10 dage, før din refusion vises på din oprindelige betalingsform.
  • Hvis du ikke modtager din refusion, kan du prøve at følge denne vejledning til fejlfinding af Google Pay-problemer

Vigtigt! Du skal logge ind på pay.google.com med den samme konto, som du bruger til Google Voice eller det klassiske Hangouts.

Tilgængelige refusionsvalutaer

Refusioner refunderes kun i følgende valutaer.

Amerikansk dollar USD
Euro EUR
Canadisk dollar CAD
Britisk pund GBP

Find og løs problemer med en refusion, der er sendt til en lukket konto

Hvis den konto, du har betalt med, er lukket, eller dit kortnummer er ændret, modtager du en mail om, at du skal opdatere dine betalingsoplysninger. Hvis du ikke har modtaget en refusion eller en mail fra Google inden for 15 dage, skal du kontakte den instans, din bankkonto er udstedt hos, eller din kortudsteder. Din kortudsteder eller den bank, hvor kontoen hører til, ligger muligvis inde med refusionen og kan foretage en overførsel.

Ingen mulighed for refusion

Du kan ikke få refusion for:

• Gratis kampagner
  • Anmodninger, der foretages, inden der er gået 30 dage siden din sidste anmodning om refusion
  • Kreditoverførsler mellem Google-konti
  • Gebyret på 10 USD for at ændre dit Google Voice-nummer
  • Gebyret på 20 USD for at overføre dit nummer til Google Voice
  • Gebyret på 20 USD for at beholde dit oprindelige Google Voice-nummer, når du flytter dit telefonnummer fra en mobiludbyder
  • Gebyret på 3 USD for at overføre dit nummer fra Google Voice
Estimeret ventetid for udbetaling af refusion
  • Refusion for et enkelt opkald: Inden for få minutter.
  • Refusion af hele saldoen: Op til 10 hverdage.
  • Manuel refusion: 14 hverdage efter, at Google har modtaget din refusionsformular.

Refusioner afhænger også af den type refusion, du har anmodet om, og af din betalingsmetode.

• Når du anmoder om en refusion af hele saldoen, sendes der en mail til kontoindehaveren, der skal bekræfte det anmodede refusionsbeløb.
  • Google Pay forsøger at refundere din kredit ved at sende kvalificerede transaktioner fra Google Voice eller den klassiske version af Hangouts tilbage til den oprindelige betalingsform.
  • Hvis der opstår problemer i forbindelse med tidligere refusioner, modtager du en mail fra Google Pay med oplysninger om, hvordan du løser disse problemer.

Hjemfald

Hjemfald er den proces, hvor forladte aktiver eller konti returneres til en delstatslig myndighed.

Om hjemfald

• Virksomheder i USA er forpligtet til at overdrage aktiver, som efter deres mening er forladte, til delstatsregeringen. Hvis din Google Voice-konto anses for at være inaktiv, skal Google overføre det resterende beløb på din konto til den delstat, hvor du har angivet, at du bor.
  • Hvis du er bosiddende uden for USA, frigiver vi midlerne til delstaten Delaware, hvor Google er registreret.
  • Hver delstat bestemmer, hvor længe din konto skal være inaktiv, før hjemfald bliver aktuelt. Generelt er tidsrammen mellem 2 og 5 år.

Hvorfor er min konto inaktiv?

I tidsrummet, der er fastsat af din delstat, har du ikke gjort mindst én af følgende ting:

• Foretaget et opkald med Google Voice
  • Føjet kredit til din Google Voice-konto
  • Sendt en sms med Google Voice

Kan jeg få mine penge tilbage?

Hvis du vil have returneret din kredit, skal du kontakte kontoret for ejendom, der ikke er blevet gjort krav på, i din delstat.