Anmod om en refusion for Google Voice eller den klassiske version af Hangouts

Du kan anmode om refusion for visse Google Voice-opkald og -saldoer inden for 6 måneder efter det oprindelige køb. Hvis din Google Voice-konto er blevet migreret til en konto, der administreres af din organisation, kan du desuden anmode om refusion for saldoen på din konto.

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Klik på Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Betalinger til venstre.
  4. Klik på Faktureringshistorikog derefter Refunder saldo. Google Voice ser anderledes ud, men du er havnet det rigtige sted.
  5. Vælg en refusion for hele din saldo eller et enkelt opkald:
    • Refusion af hele saldoen: Klik på Anmod om refusionog derefterAnmod om refusion.
    • Refusion af et enkelt opkald: I feltet Få kredit til et opkald under Seneste opkald skal du klikke på Få kreditog derefterog vælge årsagen til, at du anmoder om refusionog derefterAnmod om refusion.

Refusionsvalutaer

Google Voice benytter kun visse valutaer. Hvis du anmoder om refusion, bliver du refunderet i en af disse valutaer.

Amerikansk dollar USD
Euro EUR
Canadisk dollar CAD
Britisk pund GBP

Refusioner er ikke tilgængelige

Du kan ikke få refusion i forbindelse med følgende:

• Gratis kampagner
  • Hvis du har anmodet om refusion inden for de sidste 30 dage
  • Kreditoverførsler mellem Google-konti
  • Gebyret på 10 USD for at ændre dit Google Voice-nummer
  • Gebyret på 20 USD for at overføre dit nummer til Google Voice
  • Gebyret på 20 USD for at beholde dit oprindelige Google Voice-nummer, når du også flytter dit telefonnummer fra et mobilselskab
  • Gebyret på 3 USD for at overføre dit nummer ud af Google Voice

Hvor lang tid tager refusioner?

Den tid, en refusion tager, afhænger af den pågældende refusionstype, og hvordan du har betalt.

1. Når du anmoder om en refusion af hele kreditten, sendes der en mail til indehaveren af Voice-kontoen, hvori det anmodede refusionsbeløb bekræftes.
  2. Google Pay forsøger derefter at refundere din kredit ved at tilbageføre tidligere Google Voice-transaktioner.
  3. Hvis der opstår problemer i forbindelse med refusionen af tidligere transaktioner, modtager du en mail fra Google Pay med oplysninger om, hvordan du løser disse problemer.

Følgende tidslinjer er estimerede angivelser.

• Refusion for et opkald: Inden for få minutter
  • Refusion af aktuel saldo: Op til 10 hverdage
    Tidsrummet for refusion afhænger af din bank eller dit kreditkortselskab. Hvis dit kreditkort ikke er aktivt, overføres refusioner til det selskab, der udstedte dit kort. Kontakt det pågældende selskab for at få refusionen udbetalt.
  • Manuel refusion: 14 hverdage efter modtagelsen af din refusionsformular