Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Ringa utlandssamtal via Google Voice

Priser för utlandssamtal

• Inom USA: Om du har ett amerikanskt telefonnummer och ringer till ett internationellt telefonnummer debiteras du internationella samtalspriser.
  • Utanför USA: För utlandssamtal används minuter från ditt mobilabonnemang. Din mobiloperatör kan ta ut extra roamingavgifter om du befinner dig utanför USA när du ringer.

Bekräfta att utlandssamtalet görs via Google Voice

På telefonen

När du ringer ett utlandssamtal får du ett meddelande från Google Voice. Meddelandet anger hur mycket samtalet kostar eller att samtalet kopplas via Google Voice.

Viktigt! Om du inte får meddelandet dirigeras inte samtalet via Google Voice och din mobiloperatör kan debitera dig för det internationella samtalet.

Åtgärda problem med utlandssamtal

Viktigt! Kinesiska telekomoperatörer kan blockera utgående samtal till Kina.

Du kan få problem med att ringa utlandssamtal på grund av att en annan app står i konflikt med Google Voice eller på grund av ett problem med telefonen.

Om ditt utlandssamtal inte kopplas via Google Voice: