Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Foretag udlandsopkald med Google Voice

Takster for udlandsopkald

• Inden for USA: Hvis du har et amerikansk telefonnummer og ringer til et internationalt telefonnummer, skal du betale internationale takster.
  • Uden for USA: Udlandsopkald bruger minutter i dit mobilabonnement. Hvis du foretager et opkald uden for USA, kan dit mobilselskab muligvis opkræve ekstra roaminggebyrer.

Bekræft, at dit udlandsopkald bruger Google Voice

Via din mobiltelefon

Når du starter et udlandsopkald, får du en besked fra Google Voice. I beskeden kan du se, hvor meget opkaldet koster, eller om opkaldet routes via Google Voice.

Vigtigt! Hvis du ikke får beskeden, routes opkaldet ikke via Google Voice, og dit mobilselskab opkræver muligvis et gebyr for udlandsopkaldet.

Løs problemer med udlandsopkald

Vigtigt! Kinesiske teleselskaber kan blokere udgående opkald til Kina.

Du har muligvis problemer med et udlandsopkald, fordi en anden app forhindrer Google Voice i at fungere, eller på grund af et problem med din telefon.

Hvis dit udlandsopkald ikke routes via Google Voice: