Foretag udlandsopkald med Google Voice

Du kan ringe til andre lande ved hjælp af Google Voice.

Internationale opkaldstakster

• Inden for USA: Hvis du har et amerikansk telefonnummer og ringer til et internationalt telefonnummer, skal du betale internationale takster.
  • Uden for USA: Udlandsopkald bruger minutter i dit mobilabonnement, og du skal muligvis betale ekstra gebyrer for roaming til dit mobilselskab, hvis du foretager et opkald uden for USA.
    Tip! Hvis du vil foretage opkald uden for USA uden brug af roamingtjenesten, kan du bruge Wi-Fi med det klassiske Hangouts.

Bekræft, at dit udlandsopkald bruger Google Voice

Via din mobiltelefon

Når du starter dit udlandsopkald, kan du høre en besked fra Google Voice. Af beskeden fremgår det, hvor meget opkaldet koster, eller at opkaldet bliver routet via Google Voice.

Advarsel! Hvis du ikke hører beskeden, routes opkaldet ikke af Google Voice, og du skal muligvis betale et gebyr til dit mobilselskab for at ringe internationalt.

Brug af det klassiske Hangouts

Når du starter dit udlandsopkald, kan du se, at opkaldet foretages fra dit Google Voice-nummer og den internationale takst for det land, du ringer til.

Advarsel! Hvis du ikke bruger det klassiske Hangouts, eller det klassiske Hangouts ikke ringer fra dit Google Voice-nummer, routes opkaldet ikke via Google Voice.

Løs problemer med at foretage udlandsopkald

Du har muligvis problemer med at foretage et udlandsopkald, fordi en anden app er i konflikt med Google Voice, eller på grund af et problem med din telefon.

Hvis dit udlandsopkald ikke routes af Google:

• Tjek, at Google Voice er åbent på din computer eller mobilenhed
  • Genstart Google Voice
  • Tjek dine indstillinger for Google Voice-opkald
  • Tjek, at du har nok taletid