Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Brug Google Voice i det klassiske Hangouts

Skift tilbage til Google Voice fra det klassiske Hangouts

Du kan ikke længere foretage telefonopkald og sende sms-beskeder i det klassiske Hangouts. Brug Google Voice til telefonopkald og sms-beskeder. Du kan bruge Google Voice på din Android- eller iOS-enhed.

Med Google Voice får du et telefonnummer til opkald, sms-beskeder og talebeskeder. Du kan bruge dette nummer til at foretage indenrigs- og udlandsopkald via din webbrowser og dine mobilenheder. Hvis du befinder dig i USA, kan du vælge dit eget nummer.

Ud over at bruge Google Voice til opkald, sms-beskeder og talebeskeder kan du også:

• Læse transskriptioner af talebeskeder i din indbakke og søge i dem som mails.
  • Tilpasse telefonsvarerhilsner.
  • Foretage udlandsopkald til lave takster.
  • Få beskyttelse mod spamopkald og -beskeder.
  • Blokere uønskede opkald.
  • Screene opkald, før du svarer.

Google Voice gemmer og behandler dine oplysninger om opkald, sms-beskeder og talebeskeder.

Få en refusion i det klassiske Hangouts

Du kan anmode om refusion af opkald og saldi i det klassiske Hangouts inden for 6 måneder efter det oprindelige køb. Anmod om en refusion i Google Voice eller det klassiske Hangouts.

Det klassiske Hangouts erstattes af Google Chat for alle. Du kan ikke længere bruge det klassiske Hangouts på de fleste platforme. Få flere oplysninger om at skifte fra det klassiske Hangouts til Google Chat.

Kom godt i gang med Google Voice

Du skal bruge:

Når du deaktiverer sms- og talebeskeder fra Google Voice i det klassiske Hangouts

• Kan du kun læse og besvare beskeder i Google Voice.
  • Vises Google Voice-beskedhistorikken fra det klassiske Hangouts i Google Voice.
  • Gemmes talebeskeder i Google Voice, og talebeskederne markeres som ulæste.
  • Du kan få adgang til din Google Voice-beskedhistorik i det klassiske Hangouts indtil september 2021, men nye beskeder vil ikke længere være tilgængelige i det klassiske Hangouts.