Google Voice gebruiken met de klassieke versie van Hangouts

Terugschakelen naar Google Voice vanuit de klassieke versie van Hangouts

Telefoongesprekken en sms-berichten zijn niet meer beschikbaar in de klassieke versie van Hangouts. Gebruik Google Voice voor telefoongesprekken en sms-berichten. U kunt Google Voice gebruiken op uw Android- of iOS-apparaat.

Google Voice geeft u een telefoonnummer voor gesprekken, sms-berichten en voicemails. U kunt dit nummer gebruiken om binnenlandse en internationale gesprekken te voeren via uw webbrowser en mobiele apparaten. Als u zich in de Verenigde Staten bevindt, kunt u uw eigen nummer kiezen.

U kunt Google Voice niet alleen gebruiken voor gesprekken, sms-berichten en voicemails, u kunt ook:

• voicemailtranscripties in uw inbox lezen en ze doorzoeken als e-mails,
  • voicemailbegroetingen personaliseren,
  • internationale gesprekken voeren tegen lage tarieven,
  • beveiligingsmaatregelen treffen tegen spamgesprekken en -berichten,
  • ongewenste bellers blokkeren,
  • gesprekken screenen voordat u opneemt.

Google Voice bewaart en verwerkt uw gespreks-, sms- en voicemailgegevens.

Een terugbetaling voor de klassieke versie van Hangouts krijgen

U kunt tot 6 maanden na aankoop een terugbetaling aanvragen voor gesprekken en tegoeden voor de klassieke versie van Hangouts. Een terugbetaling aanvragen voor Google Voice of de klassieke versie van Hangouts

Aan de slag met Google Voice

U heeft het volgende nodig:

Als u sms-berichten en voicemail van Google Voice uitzet in de klassieke versie van Hangouts

• U kunt berichten alleen lezen en beantwoorden in Google Voice.
  • De berichtengeschiedenis van Google Voice in de klassieke versie van Hangouts wordt weergegeven in Google Voice.
  • Voicemails worden opgeslagen in Google Voice en gemarkeerd als ongelezen.
  • U heeft nog steeds toegang tot de berichtengeschiedenis van Google Voice in de klassieke versie van Hangouts, maar nieuwe berichten zijn niet toegankelijk in de klassieke versie van Hangouts.