Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Ringa ett samtal med Google Voice

Du kan ringa nationella och internationella samtal från ditt Google Voice-nummer på datorn eller mobilen.

Ring någon med Google Voice

Obs!

• Om du vill ringa någon från din dator måste du använda en av dessa webbläsare:
    • Google Chrome
    • Mozilla Firefox
    • Microsoft Edge
    • Safari
  • Du kan inte ringa nödsamtal med Google Voice. Använd enhetens telefonapp om du behöver ringa ett nödsamtal.
  1. Fortsätt till Google Voice.
  2. Till vänster på fliken Samtal pekar du på namnet på en person på listan över senaste samtal och klickar på Ring Samtal.

Valfritt: Du kan också välja en av dessa metoder på flikarna Samtal Samtal, Meddelanden Meddelanden eller Röstbrevlåda Röstbrevlåda:

• Om personen finns i din kontaktlista: Klicka på namnet till höger.
  • Om numret du vill ringa är en sparad kontakt: Ange namnet högst upp i fältet Ange namn eller nummer. Klicka på namnet på listan.
  • Om numret du vill ringa inte är en sparad kontakt: Slå numret via knappsatsen och sedan klicka på Ring Samtal.

Tips:

• Du kan visa knappsatsen genom att klicka på Visa knappsats nere till höger.
  • För internationella samtal anger du landskoden före telefonnumret. För Brasilien anger du exempelvis 55 före telefonnumret.
  • Överst till höger visar fältet Ring som ditt Google Voice-nummer.

Kontrollera saldot

1. Fortsätt till Google Voice
  2. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Betalningar till vänster.
  4. Under Aktuellt saldo ser du ditt aktuella saldo.

Lägga till pengar på kontot

1. Fortsätt till Google Voice.
  2. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Betalningar till vänster.
  4. Klicka på Lägg till saldo bredvid Aktuellt saldo.
  5. Välj ett belopp och sedan klicka på Lägg till saldo.
  6. Välj en betalningsmetod och sedan klicka på Köp. Du får en bekräftelse via e-post.

Bredvid Automatisk påfyllning väljer du vad som ska hända när saldot hamnar under 2,00 USD:

• 10 USD, 25 USD, 50 USD – lägg till detta belopp automatiskt. När du har valt betalningsmetod klickar du på Spara.
  • Avisera mig via e-post – få en e-postpåminnelse när ditt saldo är lågt.
  • Av – lägg inte automatiskt till mer kredit på ditt konto.
Tips! Om du inte är säker på hur mycket saldo du ska köpa kan du söka efter samtalstaxan för ett nummer. Bredvid Samtalspriser klickar du på Sök Sök och anger landet/regionen du vill ringa till. Taxorna varierar och debiteras per minut.

Bekräfta att betalsamtalet görs via Google Voice

Om samtalet är kostnadsfritt får du ett meddelande från Google Voice. Meddelandet anger hur mycket samtalet kostar eller att samtalet kopplas via Google Voice. Läs mer om kostnaden för ett Google Voice-samtal.

Om du inte får ett meddelande används inte Google Voice och operatören kan debitera samtalet.

Tips! Kontrollera att samtalsinställningarna inte har ändrats av en ny appuppdatering.

Ring någon från en webbadress med Google Voice

1. Logga in på Google-kontot.
  2. Skriv https://voice.google.com/u/0/calls?a=nc,%2Bphonenumber i adressfältet.
    Ersätt telefonnummer med det nummer du vill ringa utan bindestreck.

Tips

• Om du till exempel vill ringa 1-800-555-0111 anger du https://voice.google.com/u/0/calls?a=nc,%2B18005550111
  • Ange landskoden för internationella samtal.

Ring någon med Google Voice

Obs!

• Om du vill ringa någon från din dator måste du använda en av dessa webbläsare:
    • Google Chrome
    • Mozilla Firefox
    • Microsoft Edge
    • Safari
  • Du kan inte ringa nödsamtal med Google Voice. Använd enhetens telefonapp om du behöver ringa ett nödsamtal.
  1. Fortsätt till Google Voice.
  2. Till vänster på fliken Samtal pekar du på namnet på en person på listan över senaste samtal och klickar på Ring Samtal.

Valfritt: Du kan också välja en av dessa metoder på flikarna Samtal Samtal, Meddelanden Meddelanden eller Röstbrevlåda Röstbrevlåda:

• Om personen finns i din kontaktlista: Klicka på namnet till höger.
  • Om numret du vill ringa är en sparad kontakt: Ange namnet högst upp i fältet Ange namn eller nummer. Klicka på namnet på listan.
  • Om numret du vill ringa inte är en sparad kontakt: Slå numret via knappsatsen och sedan klicka på Ring Samtal.

Tips:

• Du kan visa knappsatsen genom att klicka på Visa knappsats nere till höger.
  • För internationella samtal anger du landskoden före telefonnumret. För Brasilien anger du exempelvis 55 före telefonnumret.
  • Överst till höger visar fältet Ring som ditt Google Voice-nummer.

Kontrollera saldot

1. Fortsätt till Google Voice
  2. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Betalningar till vänster.
  4. Under Aktuellt saldo ser du ditt aktuella saldo.

Lägga till pengar på kontot

1. Fortsätt till Google Voice.
  2. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Betalningar till vänster.
  4. Klicka på Lägg till saldo bredvid Aktuellt saldo.
  5. Välj ett belopp och sedan klicka på Lägg till saldo.
  6. Välj en betalningsmetod och sedan klicka på Köp. Du får en bekräftelse via e-post.

Bredvid Automatisk påfyllning väljer du vad som ska hända när saldot hamnar under 2,00 USD:

• 10 USD, 25 USD, 50 USD – lägg till detta belopp automatiskt. När du har valt betalningsmetod klickar du på Spara.
  • Avisera mig via e-post – få en e-postpåminnelse när ditt saldo är lågt.
  • Av – lägg inte automatiskt till mer kredit på ditt konto.
Tips! Om du inte är säker på hur mycket saldo du ska köpa kan du söka efter samtalstaxan för ett nummer. Bredvid Samtalspriser klickar du på Sök Sök och anger landet/regionen du vill ringa till. Taxorna varierar och debiteras per minut.

Bekräfta att betalsamtalet görs via Google Voice

Om samtalet är kostnadsfritt får du ett meddelande från Google Voice. Meddelandet anger hur mycket samtalet kostar eller att samtalet kopplas via Google Voice. Läs mer om kostnaden för ett Google Voice-samtal.

Om du inte får ett meddelande används inte Google Voice och operatören kan debitera samtalet.

Tips! Kontrollera att samtalsinställningarna inte har ändrats av en ny appuppdatering.

Veta vad ett samtal kostar

Tips! Om din internetanslutning inte är stabil får du en avisering om att använda minuter från ditt mobilabonnemang, vilket kan inkludera avgifter för operatörssamtal. Om du inte vill byta till ett operatörssamtal väljer du Avbryt i aviseringen.