Ring til en person

Du kan foretage indenrigs- og udlandsopkald fra dit Google Voice-nummer.

Vigtigt! Nødopkald er kun tilgængelige for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole.

Hvis du vil se oplysninger om en konto, der administreres af dit arbejde eller din skole, skal du logge ind på din G Suite-konto.

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Hvis personen vises på listen over dine seneste opkald på fanen Opkald Fanen Opkald, skal du holde musen over vedkommendes navn og klikke på Ring Ring op.
    1. Eller vælg en af de følgende metoder på fanerne Opkald Fanen Opkald, Beskeder Fanen Beskeder eller Telefonsvarer Fanen Talebeskeder:
      • Angiv personens navn eller telefonnummer i søgefeltet foroven eller i feltet Angiv navn eller nummer i højre side. Vælg personen på den viste liste over kontakter.
      • Brug det numeriske tastatur til at ringe til nummeret (klik på Ring til Ring op nederst i højre hjørne for at få vist det numeriske tastatur).

For internationale opkald skal du angive landekoden før nummeret (f.eks. +55 for Brasilien).

2. Klik på Ring Ring op.

Du kan se dit Google Voice-nummer øverst til højre i feltet Ring som.

Se, hvor meget et opkald koster

• Næsten alle Google Voice-opkald til USA og Canada er gratis, når du ringer fra USA.
  • Det koster 1 cent i minuttet (USD) at ringe til nogle få områder i USA og Canada eller den anførte takst i din lokale valuta.
  • Opkald til lande uden for USA kan foretages til lave takster.

Indenrigs- og udlandsopkald bruger minutter i dit mobilabonnement, og du skal muligvis betale for langdistanceopkald. Hvis du har et amerikansk nummer og foretager et opkald i et andet land, bliver du opkrævet internationale priser.

Tjek din saldo
  1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Betalinger til venstre.
  4. Under Nuværende saldo kan du se din aktuelle saldo.
Tilføj penge
  1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Betalinger til venstre.
  4. Klik på Køb taletid ud for Nuværende saldo.
  5. Vælg, hvor meget taletid du vil købe, og klik derefter på Køb taletid.
  6. Betal med din Google-konto. Du modtager en mail for at bekræfte dit køb.

Hvis du ikke er sikker på, hvor meget taletid du skal købe, kan du tjekke opkaldstaksten for det nummer, du vil ringe til. Klik på slå op Look up ud for Opkaldstakster, og angiv derefter det land, du vil ringe til. Priserne varierer efter land og er pr. minut.

Få flere oplysninger

Bekræft, at dit betalte opkald bruger Google Voice

Hvis dit opkald ikke er gratis, kan du høre eller se en besked fra Google Voice. Af beskeden fremgår det, hvor meget opkaldet koster, eller at opkaldet routes via Voice.

Hvis du ikke får en besked, bruger dit opkald ikke Voice. Du skal muligvis betale et gebyr til dit mobilselskab.

Tjek dine Voice-indstillinger for at bekræfte en nylig appopdatering, eller at en anden app har ikke ændret dine indstillinger.