Ring til en person

Du kan foretage indenrigs- og udlandsopkald fra dit Google Voice-nummer.

Vigtigt! Nødopkald er kun tilgængelige for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole.

Hvis du vil se oplysninger om en konto, der administreres af dit arbejde eller din skole, skal du logge ind på din G Suite-konto.

1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Hvis en person vises på listen over dine seneste opkald, skal du gå til fanen opkald Fanen Opkald, holde musen over vedkommendes navn og klikke på Ring Ring op.

Du kan også en af de følgende metoder på fanerne Opkald Fanen Opkald, Beskeder Fanen Beskeder eller Talebeskeder Fanen Talebeskeder:

• Hvis personen er på din liste over kontakter ude til højre, skal du klikke på vedkommendes navn.
    • Angiv personens navn eller telefonnummer i søgefeltet foroven eller i feltet Angiv navn eller nummer i højre side. Klik på personens navn på listen over kontakter, der vises.
    • Brug det numeriske tastatur til at taste nummeret, og klik derefter på Ring til Ring op.
      Klik på Ring til Ring op nederst til højre for at få vist det numeriske tastatur.

For internationale opkald skal du angive landekoden før nummeret (f.eks. +55 for Brasilien).

Du kan se dit Google Voice-nummer øverst til højre i feltet Ring som.

Se, hvor meget et opkald koster

• Næsten alle Google Voice-opkald til USA og Canada er gratis, når du ringer fra USA.
  • Det koster 1 cent i minuttet (USD) at ringe til nogle få områder i USA og Canada eller den anførte takst i din lokale valuta.
  • Opkald til lande uden for USA kan foretages til lave takster.

Indenrigs- og udlandsopkald bruger minutter i dit mobilabonnement, og du skal muligvis betale for langdistanceopkald. Hvis du har et amerikansk nummer og foretager et opkald i et andet land, bliver du opkrævet internationale priser.

Tjek din saldo
  1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Betalinger til venstre.
  4. Under Nuværende saldo kan du se din aktuelle saldo.
Tilføj penge
  1. Gå til voice.google.com.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Betalinger til venstre.
  4. Klik på Køb taletid ud for Nuværende saldo.
  5. Vælg, hvor meget taletid du vil købe, og klik derefter på Køb taletid.
  6. Vælg din betalingsmetode, og klik derefter på Køb.
    Du modtager en mail, som bekræfter dit køb.
  7. (Valgfrit) Ud for Automatisk optankning skal du vælge, hvad der skal ske, når din saldo er under 2,00 USD:
    • 10 USD, 25 USD, 50 USD – Tilføj automatisk dette taletidsbeløb. Klik på Gem, når du har valgt din betalingsmetode.
    • Giv mig besked via mail – Få en påmindelse via mail, når din saldo er lav.
    • Fra – Tilføj ikke automatisk mere taletid på din konto.

Hvis du ikke er sikker på, hvor meget taletid du vil købe, kan du finde opkaldstaksten for et nummer. Ud for Opkaldstakster skal du klikke på Slå op Look up og indtaste det land/område, du vil ringe til. Priserne varierer alt efter land/område og er pr. minut.

Få flere oplysninger

Bekræft, at dit betalte opkald bruger Google Voice

Hvis dit opkald ikke er gratis, kan du høre eller se en besked fra Google Voice. Af beskeden fremgår det, hvor meget opkaldet koster, eller at opkaldet routes via Voice.

Hvis du ikke får en besked, bruger dit opkald ikke Voice. Du skal muligvis betale et gebyr til dit mobilselskab.

Tjek dine Voice-indstillinger for at bekræfte en nylig appopdatering, eller at en anden app har ikke ændret dine indstillinger.

Foretag et Voice-opkald ved hjælp af en webadresse

1. Log ind på din Google-konto i din browser på din computer.
  2. I adresselinjen skal du taste https://voice.google.com/u/0/calls?a=nc,%2Btelefonnummer
    hvor telefonnummer er telefonnummerets numeriske cifre (ingen bindestreger). For internationale opkald skal du inkludere landekoden.

Hvis du f.eks. vil ringe til 1-800-555-0111, skal du taste https://voice.google.com/u/0/calls?a=nc,%2B18005550111