Notifikation

Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Foretag et opkald med Google Voice

Du kan bruge dit Google Voice-nummer til at foretage indenrigs- og udlandsopkald fra din computer eller mobilenhed.

Ring til en person med Google Voice

Vigtigt!

• Hvis du vil ringe til en person fra din computer, skal du bruge en af disse browsere:
    • Google Chrome
    • Mozilla Firefox
    • Microsoft Edge
    • Safari
  • Du kan ikke foretage nødopkald med Google Voice. Brug opkaldsappen på enheden til at foretage et nødopkald.
  1. Gå til Google Voice.
  2. På fanen "Opkald" til venstre skal du holde markøren over navnet på en person på listen over dine seneste opkald og klikke på Ring Opkald.

Valgfrit: Du kan også vælge en af disse metoder på fanerne Opkald Opkald, Beskeder Beskeder eller Talebeskeder Talebesked:

• Hvis personen er på din liste over kontakter Klik på vedkommendes navn ude til højre.
  • Hvis det nummer, du vil ringe til, er en gemt kontakt: Angiv vedkommendes navn foroven i søgefeltet "Angiv navn eller nummer". Klik på vedkommendes navn på listen.
  • Hvis det nummer, du vil ringe til, ikke er en gemt kontakt: Brug tastaturet til at ringe til nummeret efterfulgt af Klik på Ring Opkald.

Tips!

• Hvis du vil se det numeriske tastatur, skal du klikke på Vis tastatur nederst til højre.
  • Til udlandsopkald skal du angive landekoden før telefonnummeret. For Brasilien skal du f.eks. skrive 55 før telefonnummeret.
  • Du kan se dit Google Voice-nummer øverst til højre i feltet "Ring som".

Tjek din saldo

1. Gå til Google Voice
  2. Klik på Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Betalinger til venstre.
  4. Under "Nuværende saldo" kan du se din aktuelle saldo.

Føj penge til din konto

1. Gå til Google Voice.
  2. Klik på Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Betalinger til venstre.
  4. Klik på Køb taletid ud for "Nuværende saldo".
  5. Vælg et beløb efterfulgt af Klik på Tilføj taletid.
  6. Vælg en betalingsmetode efterfulgt af Klik på Køb. Du får en bekræftelsesmail.

Valgfrit: Ud for "Automatisk optankning" skal du vælge, hvad der skal ske, når din saldo er under 2,00 USD:

• 10 USD, 25 USD, 50 USD: Tilføj automatisk dette taletidsbeløb. Klik på Gem, når du har valgt din betalingsmetode.
  • Underret mig via mail: Få en mailpåmindelse, når din saldo er lav.
  • Fra: Tilføj ikke automatisk mere taletid på din konto.
Tips! Hvis du ikke er sikker på, hvor meget taletid du vil købe, kan du finde opkaldstaksten for et land. Ud for "Opkaldstakster" skal du klikke på Slå op Søgning og indtaste det land/område, du vil ringe til. Priserne varierer, og du opkræves pr. minut.

Bekræft, at dit betalte opkald bruger Google Voice​

Hvis opkaldet er uden beregning, sender Google Voice en besked til dig. I beskeden kan du se, hvor meget opkaldet koster, eller om opkaldet routes via Google Voice. Få flere oplysninger om prisen på et Google Voice-opkald.

Hvis du ikke får en besked, bruger dit opkald ikke Google Voice, og dit mobilselskab opkræver muligvis et gebyr.

Tip! Tjek, at en nylig appopdatering ikke har ændret dine opkaldsindstillinger.

Ring til en person fra en webadresse med Google Voice

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Skriv "https://voice.google.com/u/0/calls?a=nc,%2Bphonenumber" i adresselinjen.
    Sørg for at erstatte phonenumber med det telefonnummer, du vil ringe til, uden at bruge bindestreger.

Tips!

• Hvis du f.eks. vil ringe til 1-800-555-0111, skal du taste https://voice.google.com/u/0/calls?a=nc,%2B18005550111
  • For udlandsopkald skal du inkludere landekoden.

Ring til en person med Google Voice

Vigtigt!

• Hvis du vil ringe til en person fra din computer, skal du bruge en af disse browsere:
    • Google Chrome
    • Mozilla Firefox
    • Microsoft Edge
    • Safari
  • Du kan ikke foretage nødopkald med Google Voice. Brug opkaldsappen på enheden til at foretage et nødopkald.
  1. Gå til Google Voice.
  2. På fanen "Opkald" til venstre skal du holde markøren over navnet på en person på listen over dine seneste opkald og klikke på Ring Opkald.

Valgfrit: Du kan også vælge en af disse metoder på fanerne Opkald Opkald, Beskeder Beskeder eller Talebeskeder Talebesked:

• Hvis personen er på din liste over kontakter Klik på vedkommendes navn ude til højre.
  • Hvis det nummer, du vil ringe til, er en gemt kontakt: Angiv vedkommendes navn foroven i søgefeltet "Angiv navn eller nummer". Klik på vedkommendes navn på listen.
  • Hvis det nummer, du vil ringe til, ikke er en gemt kontakt: Brug tastaturet til at ringe til nummeret efterfulgt af Klik på Ring Opkald.

Tips!

• Hvis du vil se det numeriske tastatur, skal du klikke på Vis tastatur nederst til højre.
  • Til udlandsopkald skal du angive landekoden før telefonnummeret. For Brasilien skal du f.eks. skrive 55 før telefonnummeret.
  • Du kan se dit Google Voice-nummer øverst til højre i feltet "Ring som".

Tjek din saldo

1. Gå til Google Voice
  2. Klik på Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Betalinger til venstre.
  4. Under "Nuværende saldo" kan du se din aktuelle saldo.

Føj penge til din konto

1. Gå til Google Voice.
  2. Klik på Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Betalinger til venstre.
  4. Klik på Køb taletid ud for "Nuværende saldo".
  5. Vælg et beløb efterfulgt af Klik på Tilføj taletid.
  6. Vælg en betalingsmetode efterfulgt af Klik på Køb. Du får en bekræftelsesmail.

Valgfrit: Ud for "Automatisk optankning" skal du vælge, hvad der skal ske, når din saldo er under 2,00 USD:

• 10 USD, 25 USD, 50 USD: Tilføj automatisk dette taletidsbeløb. Klik på Gem, når du har valgt din betalingsmetode.
  • Underret mig via mail: Få en mailpåmindelse, når din saldo er lav.
  • Fra: Tilføj ikke automatisk mere taletid på din konto.
Tips! Hvis du ikke er sikker på, hvor meget taletid du vil købe, kan du finde opkaldstaksten for et land. Ud for "Opkaldstakster" skal du klikke på Slå op Søgning og indtaste det land/område, du vil ringe til. Priserne varierer, og du opkræves pr. minut.

Bekræft, at dit betalte opkald bruger Google Voice​

Hvis opkaldet er uden beregning, sender Google Voice en besked til dig. I beskeden kan du se, hvor meget opkaldet koster, eller om opkaldet routes via Google Voice. Få flere oplysninger om prisen på et Google Voice-opkald.

Hvis du ikke får en besked, bruger dit opkald ikke Google Voice, og dit mobilselskab opkræver muligvis et gebyr.

Tip! Tjek, at en nylig appopdatering ikke har ændret dine opkaldsindstillinger.

Se, hvor meget et opkald koster

Tip! Hvis din internetforbindelse ikke er stabil, får du en notifikation om at bruge minutter fra dit telefonabonnement, hvilket kan omfatte gebyrer fra dit mobilselskab. Hvis du ikke vil skifte til et opkald via mobilselskab, skal du vælge Annuller.

Relaterede links