Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Aktivera eller inaktivera Voice-aviseringar

Få aviseringar om dina textmeddelanden, samtal eller röstmeddelanden.

Ändra aviseringar

Viktigt! Om aviseringar ska fungera korrekt i Voice på Android 13-telefoner måste du aktivera aviseringar för inkommande samtal, sms och röstbrevlåda. Om aviseringar inte har aktiverats kan du missa telefonsamtal eller andra viktiga Voice-händelser.

1. Öppna Google Voice-appen .
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster och sedan Inställningar.
  3. Tryck på aviseringsinställningen under Meddelanden, Samtal eller Röstbrevlåda:
    • Aviseringar om meddelanden
    • Aviseringar om missat samtal
    • Aviseringar för röstbrevlådan
  4. Tryck på eller Av.
  5. Om , ange följande alternativ:
    • Vikt – tryck och välj sedan relevansnivå för aviseringar.
    • Ljud – tryck, välj en ringsignal och tryck sedan på OK.
    • Vibration – slå på eller av. Tillgängligt om Prioritet är inställd på Hög eller Brådskande.
    • På låsskärmen – tryck och välj aviseringsinnehållet som ska visas.
    • Visa aviseringsprick – slå på eller av.
    • Åsidosätt Stör ej – slå på eller av. Tillgängligt om Prioritet är inställd på Hög eller Brådskande.

Få ett e-postmeddelande när du missar ett samtal

1. Öppna Voice-appen .
  2. Tryck på menyn uppe till vänster följt av Inställningar.
  3. Under Samtal aktiverar du Få e-postmeddelanden vid missade samtal.

Ställa in en anpassad ringsignal

Viktigt! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 8 eller senare. Ta reda på vilken version av Android du har.
Du kan ställa in egna ringsignaler i Google Voice på Android-enheter.

Så här anpassar du en ringsignal i Google Voice:

1. Öppna Google Voice-appen .
  2. Tryck på menyn Meny och sedan Inställningar uppe till vänster.
  3. Tryck på Aviseringar om inkommande samtal och sedan Ljud under Samtal.
  4. Bläddra bland alternativen för ringsignal. Om du vill lyssna på en ringsignal trycker du på den.
  5. När du hittar en ringsignal som du vill använda trycker du på den. På vissa Android-telefoner trycker du på Spara uppe till höger för att spara den nya ringsignalen.
Tips! Den här inställningen gäller endast samtal som tas emot via Google Voice-appen. Samtal till enhetens telefonnummer går via mobiloperatören och ringer till enheten.