Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Slå Voice-notifikationer til eller fra

Få notifikationer om dine sms-beskeder, ubesvarede opkald eller talebeskeder.

Rediger dine notifikationer

Som standard får du besked, når der er en ny sms-besked, et ubesvaret opkald eller en talebesked i Google Voice-appen.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Notifikationer og så Voice.
  3. Aktivér eller deaktiver de indstillingerne for notifikationer, du vil ændre.

Få en mail, når du har et ubesvaret opkald

1. Åbn appen Voice på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Aktivér Få mailnotifikationer om ubesvarede opkald under Opkald.