Notifikation

Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Slå Voice-notifikationer til eller fra

Få notifikationer om dine sms-beskeder, ubesvarede opkald eller talebeskeder.

Få notifikationer i Chrome

Du kan se Chrome-notifikationer for nye sms-beskeder, ubesvarede opkald og transskriberede talebeskeder.

1. On your computer, go to voice.google.com.
  2. At the top, you'll see a box that says "voice.google.com wants to: Show notifications."
  3. Click Allow.

Få flere oplysninger om, hvordan du giver websites tilladelse til at vise notifikationer i Chrome.

Få en mail, når du har et ubesvaret opkald

1. On your computer, go to voice.google.com.
  2. At the top right, click Settings .
  3. On the left, click Calls.
  4. Turn Get email alerts for missed calls On .

Få opkaldsnotifikationer på MacOS

Hvis du vil modtage opkaldsnotifikationer på en Mac, skal du aktivere notifikationer i din internetbrowser.

Tip! Når du aktiverer notifikationer, skal du sørge for at aktivere notifikationstyperne "Banner" og "Advarsler".