Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Slå Voice-notifikationer til eller fra

Få notifikationer om dine sms-beskeder, ubesvarede opkald eller talebeskeder.

Rediger dine notifikationer

Vigtigt! Hvis notifikationer skal fungere korrekt i Voice på Android 13-telefoner, skal du aktivere notifikationer for indgående opkald, tekstbeskeder og talebeskeder. Hvis du ikke har aktiveret notifikationer, kan du gå glip af telefonopkald eller andre vigtige Voice-hændelser.

1. Open the Google Voice app .
  2. At the top left, tap Menu Menu efterfulgt af Settings.
  3. Under Messages, Calls, or Voicemail, tap the notification setting:
    • Message notifications
    • Missed call notifications
    • Voicemail notifications
  4. Tap On or Off.
  5. If On, set the following options:
    • Importance—Tap, and then select the level of importance for notifications.
    • Sound—Tap, select a ringtone, and then tap Ok.
    • Vibrate—Turn on or off. Available if Importance is set to High or Urgent.
    • On the lock screen—Tap, and then select the notification content to show.
    • Show notification dot—Turn on or off.
    • Override Do Not Disturb—Turn on or off. Available if Importance is set to High or Urgent.

Få en mail, når du har et ubesvaret opkald

1. Open the Voice app .
  2. At the top left, tap Menu og så Settings.
  3. Under Calls, turn on Get email alerts for missed calls.

Angiv en tilpasset ringetone

Vigtigt! Disse trin fungerer kun på Android 8 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.
Du kan angive tilpassede ringetoner i Google Voice på Android-enheder.

Sådan tilpasser du en ringetone i Google Voice:

1. Åbn appen Google Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu efterfulgt af Indstillinger.
  3. Under "Opkald" skal du trykke på Notifikationer om indgående opkald efterfulgt af Lyd.
  4. Gennemgå valgmulighederne for ringetone. Tryk på en ringetone for at høre den.
  5. Når du har fundet den ringetone, du vil bruge, skal du trykke på den. På visse Android-telefoner skal du trykke på Gem øverst til højre for at gemme den nye ringetone.
Tip! Denne indstilling gælder kun for opkald, der er modtaget via Google Voice-appen. Opkald til din enheds telefonnummer går via dit mobilselskab og ringer til din enhed.