Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Voice-meldingen in- of uitschakelen

Ontvang meldingen over je sms'jes, gemiste gesprekken en voicemail.

Je meldingen wijzigen

Belangrijk: Als je wilt dat meldingen juist werken in Voice op je Android 13-telefoon, moet je meldingen aanzetten voor inkomende gesprekken, tekstberichten en voicemail. Als meldingen uitstaan, kun je telefoongesprekken of andere belangrijke Voice-gebeurtenissen missen.

1. Open de Google Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik onder Berichten, Gesprekken of Voicemail op de meldingsinstelling:
    • Berichtmeldingen
    • Meldingen voor gemiste gesprekken
    • Voicemailmeldingen
  4. Tik op Ingeschakeld of Uitgeschakeld.
  5. Als u meldingen heeft ingeschakeld, stelt u de volgende opties in:
    • Belang: Tik en selecteer vervolgens het belangrijkheidsniveau voor meldingen.
    • Geluid: Tik, selecteer een beltoon en tik op OK.
    • Trillen : Schakel deze optie in of uit. Beschikbaar als Belang is ingesteld op Hoog of Urgent.
    • Op het vergrendelingsscherm: Tik en selecteer vervolgens de meldingscontent die u wilt weergeven.
    • Meldingsstipje weergeven: Schakel deze optie in of uit.
    • 'Niet storen' overschrijven: Schakel deze optie in of uit. Beschikbaar als Belang is ingesteld op Hoog of Urgent.

Een e-mail krijgen als je een gesprek mist

1. Open de Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu en dan Instellingen.
  3. Schakel onder Gesprekken de optie E-mailmeldingen ontvangen voor gemiste gesprekken in.

Een aangepaste ringtone instellen

Belangrijk: Deze stappen werken alleen in Android 8 en hoger. Meer informatie over hoe je je Android-versie checkt
Je kunt aangepaste ringtones instellen in Google Voice op Android-apparaten.

Zo pas je een ringtone aan in Google Voice:

1. Open de Google Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik onder Gesprekken op Meldingen voor inkomende gesprekken en dan Geluid.
  4. Browse door de opties voor ringtones. Tik op een ringtone om deze te beluisteren.
  5. Als je de gewenste ringtone hebt gevonden, tik je erop. Op sommige Android-telefoons kun je rechtsboven op Opslaan tikken om de nieuwe ringtone op te slaan.
Tip: Deze instelling is alleen van toepassing op gesprekken die je krijgt via de Google Voice-app. Gesprekken naar het telefoonnummer van je apparaat gaan via je mobiele provider en laten je apparaat overgaan.