Voice-meldingen in- of uitschakelen

Ontvang meldingen over je sms'jes, gemiste gesprekken en voicemail.

Uw meldingen wijzigen

U ontvangt standaard een melding als er een nieuw sms'je, gemist gesprek of voicemail in de Google Voice-app staat.

1. Open de Google Voice-app " ".
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik onder Berichten, Gesprekken of Voicemail op de meldingsinstelling:
    • Berichtmeldingen
    • Meldingen voor gemiste gesprekken
    • Voicemailmeldingen
  4. Tik op Ingeschakeld of Uitgeschakeld.
  5. Als u meldingen heeft ingeschakeld, stelt u de volgende opties in:
    • Belang: Tik en selecteer vervolgens het belangrijkheidsniveau voor meldingen.
    • Geluid: Tik, selecteer een beltoon en tik op OK.
    • Trillen : Schakel deze optie in of uit. Beschikbaar als Belang is ingesteld op Hoog of Urgent.
    • Op het vergrendelingsscherm: Tik en selecteer vervolgens de meldingscontent die u wilt weergeven.
    • Meldingsstipje weergeven: Schakel deze optie in of uit.
    • 'Niet storen' overschrijven: Schakel deze optie in of uit. Beschikbaar als Belang is ingesteld op Hoog of Urgent.

Een e-mail ontvangen als u een gesprek mist

1. Open de Voice-app "".
  2. Tik linksboven op Menu "" en dan Instellingen.
  3. Schakel onder Gesprekken de optie E-mailmeldingen ontvangen voor gemiste gesprekken in.