Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Voice-meldingen in- of uitschakelen

Ontvang meldingen over je sms'jes, gemiste gesprekken en voicemail.

Uw meldingen wijzigen

U ontvangt standaard een melding als er een nieuw sms'je, gemist gesprek of voicemail in de Google Voice-app staat.

1. Open de app Instellingen op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Meldingen and then Voice.
  3. Schakel de meldingsinstellingen die u wilt wijzigen in of uit.

Een e-mail ontvangen als u een gesprek mist

1. Open de Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu en dan Instellingen.
  3. Schakel onder Gesprekken de optie E-mailmeldingen ontvangen voor gemiste gesprekken in.