Slå Voice-notifikationer til eller fra

Få notifikationer om dine sms-beskeder, ubesvarede opkald eller talebeskeder.

Rediger dine notifikationer

Som standard får du besked, når der er en ny sms-besked, et ubesvaret opkald eller en talebesked i Google Voice-appen.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Notifikationer og derefter Voice.
  3. Aktivér eller deaktiver de indstillingerne for notifikationer, du vil ændre.

Få en mail, når du har et ubesvaret opkald

1. Åbn appen Voice Google Voice på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og derefter Indstillinger.
  3. Aktivér Få mailnotifikationer om ubesvarede opkald under Opkald.